Anyumnak szeretnék könyvet venni karácsonyra. Tudnátok címeket mondani?
Valami igazi romantikusat, de azért nem túl nyálasat. Tudnátok monani címeket? /Anya a 40-es éveiben jár/ Előrre is köszi a válaszokat. :D
U.I.: Azért valami olyat amiben történik is valami ;)
Jó magam is 40 éves nő vagyok.
Romantikus könyveknél nekem az Elfújta a szél jött be igazán.
Vagy a Vavyan Fable regényei jönnek be. Köztük is van sok jó romantikus regény.
Nézd meg Jodi Picoult regényeit. (A nővérem húga, Házirend, Törékeny... - bár ezek ált. szomorúak kicsit, meg meghatóak, de nagyon jók.)
Azok a kedvenceim, amiket cím szerint is felsoroltam, de még egy pár másik is megjelent magyarul.
Én is Jodi Picoultot akartam írni. Nem éppen romantikus könyvek, de nagyon szívhez szólóak és elgondolkodtatóak is. Történés mindegyikben van, és a végén amikor már úgy érzed abba is hagyhatnád, mert tudod mivel fejezi be, akkor egy hatalmas csavar.
Én mindegyik magyarul megjelent könyvét olvastam (kivéve a Házirendet-talán nekem az lesz a karácsonyi ajándékom most :) ) és kivétel nélkül mindegyik letehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!