Mi a szokas nalatok az ünnepek alatt?
Ahany csalad annyi szokas...
nalunk, mivel szuleim elvaltak, egyik evben anyuval masik evben apuval töltöm a karacsonyt.
24. este vacsora, ajandekozas utanna a felnottek leülnek pipazni, konyakozni. a gyerkek filmet neznek vagy szinten beszelgetnek, szorakoznak
25.en pedig mindig nagy csaladi mozi van. ki keresünk valami Mozifilmet es az egesz csalad elmegy moziba
nalatok hogy zajlik?
24 reggeltől sütés-főzés, délután ebéd, séta, majd este teázás-sütizés közben filmezés, beszélgetés, együtt a család.
25 anyum egyik testvére+családja jön, 26 másik tesója+családja jön vendégségbe. Közben társasozás, közös programok, kirándulás.
Családi bájolgás három napig. Gyűlölöm, legszívesebben akkor is dolgoznék.
Idén remélem, már jobb, mert 24-én a párommal kettesben leszünk, 25-én éjszaka utazunk haza, előbb a ő majd az én családomhoz (velük csak pár óra, az is sok), és 29-én vissza.
Nalunk nincs konkret Karacsonyozas ... egesz december honapban unneplunk/bulizunk/jol erezzuk magunkat. Karacsony unnepe leginkabb csak az eteleken latszik es ilyenkor a terites sem hetkoznapi, de ezekkel le is zarult minden hacacare, ami a Karacsonyt ovezi.
Nem ajandekozom senkinek semmit, vagyis a noverem kutyajanak csinalok egy futheto kutyahazat ami karacsonyra fog elkeszulni, de csak a kuty kap ilyenforman ajandekot.
25-en altalaban elmegyunk kirandulni a barataimmal ... sutogetunk egy jot a hegyekben. 26-an megeszem a beigli maradekjat es ezzel le is zarul a Karacsony, innentol ragyurunk a Szilveszterre es mar tervezgetjuk a farsangot.
24. Ebéd -> Vacsora -> Este go rokonok -> ott is ajándékozás
25. Rokonok -> Közös ebéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!