Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Na, hogy teltek nálatok az...

Na, hogy teltek nálatok az ünnepek?

Figyelt kérdés

Nálunk nagyon jól. :D És nálatok? Vagy nem ünneplitek az új évet? Dehogynem... (ez milyen hülye kérdés volt..) Örültek,hogy 2014 lesz, ha igen, akkor miért? Szerintetek jobb lesz valamivel 2014 mint 2013? (Egyébként, ti vettek majd szilveszterre tüzijátékot?) (én igen).

Előre is Boldog Új Évet Mindenkinek! 2014!

2013. dec. 30. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:
ettem, ittam, basztam. ja, azt nem.
2013. dec. 30. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:

A karácsony csak úgy eltelt. Nem történt semmi más, karácsony két napja kb úgy telt mint minden más nap az évben. Szilveszterkor legjobb barátnőmnél leszek. :D

nem nem vettünk tüzijátékot

Neked is boldog új évet :)

2013. dec. 30. 09:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmi extra. A férjemmel otthon töltöttük a karácsonyt, tévéztünk, ettünk-ittunk, a családdal (szülők, testvérek) skype-oltunk. Bár karácsonyfánk nem volt, de azért a lakás dekorálására odafigyeltem. ;)

Pár évvel ezelőttig mi is tűzijátékoztunk, de azóta már nem költünk arra. Inkább másokéban gyönyörködünk.

Boldog Új Évet Mindenkinek! :)

2013. dec. 30. 09:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm válaszaitok. Nálunk van karácsonyfa,csak nálunk is elteltek a napok, mint a többi. Csak kíváncsi lett em volna. És Boldog Új Évet, Mindenkinek! Már csak 1 nap. Nektek hiányozni fog 2013?
2013. dec. 30. 17:48
 5/5 anonim válasza:

Szenteste szépen, békésen telt. A gyerekek örültek az ajándéknak, ettünk sütiket, jó volt. Aztán karácsony első napján hajnalban dörömbölésre ébredtünk. Anyósom verte a falat a papucsával. Elesett, kihívtuk a mentőket, még aznap műtötték, mert szilánkosra tört a csuklója és combnyak törése is van. Azóta minden másnap megyünk be hozzá a kórházba. Pénteken hazaengedik, mert nem akar rehabilitációra menni. Még nem tudom mi várható, két pici gyerekkel vagyok itthon, így is mindig el vagyok csúszva a háztartással, így meg még őt is én ápolhatom, mert férjemnek dolgoznia kell. Fájdalma szerencsére nincs, kap elég gyógyszert, de a feje is valószínű megsérült, mert néha kicsit furcsán beszél.. Remélem, hogy jobb lesz 2014, mert sajna nem sok jót hozott a 2013. Tűzijátékot nem vettünk és nem is veszünk, mert bőven elég a környék kutyáinak amit majd fellőnek, egyébként sem tehetjük meg, hogy ilyen butaságra költjük azt a keveset..

Mindenkinek Sikeresebb, jobb, szeretet teljesebb új évet kívánok!

2013. dec. 31. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!