Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki hogy viseli, ha az ünnepek...

Ki hogy viseli, ha az ünnepek alatt is végig tanulnia kell?

Figyelt kérdés
Vizsgaidőszak. Próbálok úgy tenni, mintha ez is csak egy nap lenne a felkészülési időböl, mert az is, de nem igazán megy. Dél körül segítek kicsit a főzésben, este kitolom a képem fát díszíteni, de ennyi fér bele és nagyon feszült vagyok. :(

2013. dec. 24. 11:01
 1/5 anonim válasza:
100%
Jól, mert nem tanulok. Nekem is vizsgaidőszak van, de csak szombattól fogok tanulni.
2013. dec. 24. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem öt éven keresztül volt ez, hát, a karácsony miatt nagyon kiborított. :(

A szilveszter már amúgy maximálisan nem érdekelt.

Én 24-én sosem tanultam, ez elv volt, viszont előtte így is elvette mindenki időmet a normális készülődéstől.

(ELTE-ÁJK)

2013. dec. 24. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére az ünnepek alatt nem kell, de ünnepek között igen, és elég nehezen viselem, mert elég megerőltető volt most ez a félév előtte is, pénteken már volt egy vizsgám, előtte való héten 3 zh-t írtam, előtte meg töltöttem az önkéntesgyakorlatomat egy fesztiválon, ami kész bolondokháza volt. Nem tudom, hogy viselném, ha ma, holnap és holnapután is tanulnom kellene (mondjuk ez úgyis rokonozós nap nálunk)...
2013. dec. 24. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:

kérdező, jog vagy orvosi? ezt a kettőt tudom elképzelni.. barátom ötödéves jogász, megszokta már, hogy ilyenkor is tanulás, és egyedül az idegesíti csak, hogy a családja nem képes megérteni, hogy tanulnia kell, és folyton nyaggatják, és ezáltal egyáltalán nem érzi a szeretetet a szeretet ünnepén :(

21l

2013. dec. 24. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Én mérnökin vagyok és mindig úgy alakítottam a dolgokat, hogy ne kelljen karácsonykor tanulnom. Inkább tanulok előtte és utána látástól mikulásig, de az a 3 nap, legyen ünnep és a szilvesztert is igyekszek úgy megélni, ahogy egy normális ember... Abban a két napban sem tanultam semmit soha. Ez első félévben nem ment, mert még nem tudtam úgy beosztani az időmet, ki is voltam bukva teljesen, hogy mindenki ünnepel én meg a fa alatt tanulok kb. Akkor fogadtam meg, hogy ilyet többet soha és ha belegebedek is megoldom előtte és utána, nem tanulok karácsonykor és pont! Amúgy is kellenek szünetek, hogy az ember ne gebedjen bele az egyetemista évekbe. Le kell tenni a terhet és csak saját magával foglalkozni. Szerintem ennyit néha mindenkinek meg kellene tennie, hogy ne zakkanjon meg.
2014. jan. 11. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!