Ki mit kapott karácsonyra? Számítottál rá, hogy azt kapsz? Tetszik az ajándék? Ha nem, akkor megmondtad az illetőnek vagy szépen csendben kicseréled majd? Úgy általánosságban hogy teltek az ünnepek?
Nálunk jól telt, vacsiztunk, viccelődtünk, nagyon jól elvoltunk.
Ajándéknak pár könyvet szerettem volna, megkaptam (igazából magamnak rendeltem meg, anyáék nem igazán értik ezeket a netes dolgokat :D). Barátomhoz megyek holnap, tőle egy új fejhallgatót fogok kapni, mert a régi elromlott, szóval itt is tudom. Még meg sincs véve, együtt megyünk el kiválasztani, hogy ne nyomorgassa nagyon a kis karfiol füleimet. :D
Nagyon sokmidnent kaptam, nem írom le mindet, de nagyon szép és hasznos dolgok, ruhák, cipő, minden ami nagyon jól jön.
Az egyedüli, ami nem tetszett, az egy hatalmas Korondi váza a bátyáméktól. Nem is értem mirefel kaptam azt, tudja, hogy nem szeretem a székely, falusi, rusztikus, népies dolgokat, ezek nem illenek hozzánk. A lakásunk is teljesen modern, nagyon bénám mutatna benne egy ilyen óriási kézzel készített váza. Amúgy, szerintem ő is kapta valakitől és továbbadta, székelyföldön biztos nem volt mostanában, itt meg nem tudom, hogy lehet-e venni ilyesmi, de ha lehet is, nem hinném, hogy pont ezt vette volna.
[link] ilyesmi, nekem és a páromnak nagyon nagyon nem jön be)
Sok apróságot kaptunk, mókás pizsamát, fürdőcsomagokat, az édes férjemtől egyedi készítésű ékszereket kaptam, imádom. :)
A legtöbb ajándékot a kisfiam kapta, a nagyszülők és a dédimama kicsit túlzásba esett.
A karácsony remekül telt, jókat ettünk, sokat nevettünk, egyedül apukám érezte rosszul magát kicsit, mert a nagybátyám őt hibáztatja a nagymama haláláért, hiába hívta meg őket ebédre, nem jött sem ő, sem a nagypapám, sem a nagynéném, inkább egyedül maradtak otthon. :(
Én kaptam fejhallgatót, mert már rég szerettem volna de sose tudtam venni. Véletlen amúgy meg is találtam még pár napja, de azért meglepődtem rendesen :) Meg teás csomagot kaptam mivel azokra is rá vagyok kattanva mostanában. Örültem mindkettőnek :)
Amúgy jól telt a karácsony, azt sajnáltam hogy túl hamar megvolt minden, aztán ment mindenki a dolgára mert most mit csináljunk. Hó se volt egy kicsi se így még inkább nem volt karácsonyi hangulatom, ez zavart igazából az egészben. Ajándékozás után néztünk karácsonyi filmet de így ennyi. Azért nem volt olyan rossz :)
18/l
Nekem lósz@r volt a fa alatt, bizonyára egy pónit kaptam, de még keresem...
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!