Kinek mije maradt le (ajándék vagy egyéb) így az utolsó pillanatban?
Minden évben Murphy-törvény, hogy valami lemarad, amiért az utolsó pillanatban, 24-én kell elszaladni. Idén vásárlási utalványról derült ki, hogy akartuk, de végül nem vettük meg, így aztán ugrás, ahogy leírtam ezt, már futok is érte, hadd legyen anyunak öröme este.
Tavaly élesztő kellett 24-én, pár éve meg a csomagolóanyag fogyott el, már úgy zavartak ki a tescóból, hogy "áruházunk hamarosan bezár, kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk"! :-)) Szóval én már azt is tudom, hogy milyen a tesco a karácsonyi zárás előtt egy orrhosszal :-)) hát elég fejetlen :-)) Voltak, akik még nagy dobozos játékokkal rohangáltak akkor :-))
Szóval nálatok hogy megy? :-))
Tavaly volt nagy fejetlenség a munkahelyem miatt. A December hónapot végig melóztam 12-16 órába. 24-én délelőtt 11-kor kuncsorogtam haza magam, beugrottam az első hipermarketbe. Életem legrosszabb bevásárlása volt..
Idén szerencsére már előre gondoltam, hogy ez lesz, ezért már mindent megvettem előre.
Megyünk holnap nagyimhoz,és elfelejtettem hogy az egyik lánya épp nála lakik,neki is illik valami apróság.
Igy még gyorsan be a közeli plázába előbb,vettem egy szép bizsut neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!