Ki mit kapott karácsonyra? Számítottál rá, hogy azt kapsz? Tetszik az ajándék? Ha nem, akkor megmondtad az illetőnek vagy szépen csendben kicseréled majd? Úgy általánosságban hogy teltek az ünnepek?
Jól telt a szenteste, kaptam mindent vagyishát igazából valami helyett valami mást kaptam, jókat ettünk ittunk, meg minden, de aki azt írta, hogy nem esett hó és emiatt nem volt valami jó a karácsony annak igaza van:
Alig esett valami, és emiatt nem volt valami fehér a karácsony amit sajnálok de nagyon. :(
kaptam:
telefont
telefontokot
pénzt
könyvet
csillogós tollakat
karórát
Egyébként én nekem így az ünnepek után voltak terveim amk eddig NAGYON NAGYON jól haladnak (nem akarom elkiabálni) é elégedett vagyok most magammal. Még vannak terveim erre a hétre, amiket meg is szeretnék tenni, csak hát türelem kell hozzá.
Holnapra még lesznek terveim.
Egyébként azt kaptam amit szerettem volna! A csillogós tollakra a telefontokra és a könyvre nem számítottam.
Üdv: Pupos bali
Kellemes Boldog karácsonyt boldog új évet és kellemess ünnepeket kívánok mindenkinek!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!