Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit kapott karácsonyra?...

Ki mit kapott karácsonyra? Számítottál rá, hogy azt kapsz? Tetszik az ajándék? Ha nem, akkor megmondtad az illetőnek vagy szépen csendben kicseréled majd? Úgy általánosságban hogy teltek az ünnepek?

Figyelt kérdés
Elnézést ha túl kíváncsinak tűnök, de érdekelne, hogy kinek, hogy telt az ünnep? Úgy telt ahogy elképzelted vagy voltak kisebb súrlódások, összezörrenések? :)
2011. dec. 27. 09:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
42
2011. dec. 27. 22:30
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Jól telt a szenteste, kaptam mindent vagyishát igazából valami helyett valami mást kaptam, jókat ettünk ittunk, meg minden, de aki azt írta, hogy nem esett hó és emiatt nem volt valami jó a karácsony annak igaza van:

Alig esett valami, és emiatt nem volt valami fehér a karácsony amit sajnálok de nagyon. :(

kaptam:

telefont

telefontokot

pénzt

könyvet

csillogós tollakat

karórát

Egyébként én nekem így az ünnepek után voltak terveim amk eddig NAGYON NAGYON jól haladnak (nem akarom elkiabálni) é elégedett vagyok most magammal. Még vannak terveim erre a hétre, amiket meg is szeretnék tenni, csak hát türelem kell hozzá.

Holnapra még lesznek terveim.

Egyébként azt kaptam amit szerettem volna! A csillogós tollakra a telefontokra és a könyvre nem számítottam.

Üdv: Pupos bali

Kellemes Boldog karácsonyt boldog új évet és kellemess ünnepeket kívánok mindenkinek!!! :D

2011. dec. 28. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!