Ki mit kapott karácsonyra? Számítottál rá, hogy azt kapsz? Tetszik az ajándék? Ha nem, akkor megmondtad az illetőnek vagy szépen csendben kicseréled majd? Úgy általánosságban hogy teltek az ünnepek?
Nálunk is jól telt a szenteste is:) a lányoméknál voltunk, és megbeszéltük, hogy csak "jelképes" ajándékozás lesz a felnőttek körében. kivétel persze az 5 éves kislány unokám. rengeteg mindent vettünk neki, de még karácsony előtt megláttam és megszerettem egy kis fodros szoknyát. utoljára bontotta ki, hát azt a sikítozást, boldogságot soha nem felejtem el.hozzá kapott "kopogós" cipőcskét is, persze azonnal felvett mindent.pörgött, forgott, táncolt.. nekem az Ő öröme volt
a leggazdagabb ajándék.
de édes lehetett ahogy sinkongatott! :) Hát igen ahol már van gyerkőc a családban ott általában már csak őket ajándékozzák meg, a felnőttek meg megbeszélik, hogy egymásnak már csak valami jelképeset! :)
Örülök, hogy jól teltek az ünnepek! :)
Én végre azt kaptam amit szerettem volna mindig is.
Nagyon fájt a fogam ünnepek alatt és a család végig figyelmes volt velem, elvittek orvoshoz, meg bébipapit csinált a párom (mert csak fúrtak bele egy lukat aztat úgyhagyták, de ma kihúzták). Nyugalmom és figyelem, törődés. Nem voltak vendégeink és nem ajándékoztunk karácsonykor, mert évközben mindenki megkapta amire vágyott. Én múlt hónapban új gépet.
Azt hittem ez lesz a legborzalmasabb,de nagyot tévedtem,évek óta a legjobb.
szüleimmel összevesztem,igy párom mamája felajánlotta legyek velük (pedig szenteste tényleg a szűk családé volt eddig).Vonakodva de elfogadtam,nagyon jól éreztük magunkat,másnap párom levitt nagyszüleimhez,bemutattam nekik,imádják első látásra,tegnap pedig megint pároméknál,már sokkal többen,szintén jól telt.
A szüleivel azt beszéltük meg hogy senki semmit nem vesz,hisz annyira nem ismerjük egymást.Anyukája mégsem birt magával,vett valamit,párom megsúgta,igy én is vettem nekik is,igy nem is apróságokkal megleptük egymást.
páromtól olyat kaptam ami nagyon praktikus,csak magamnak sajnáltam megvenni,én neki szintén,plussz egy eléggé megható ajándékot is,örült nagyon.
El is döntöttük,nem lesz ezentúl se karácsony egymás nélkül.
semmit nem kaptam, nem szoktunk
néha hiányzik a meglepetés :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!