Nálatok hogy zajlik a karácsony?
Mindenre kíváncsi vagyok :) milyen a fenyő, mi a menü, mikor állítjátok a fát? Mikor díszítitek? Mit kertetek karácsonyra(kamaszok)?
mivel vagytok már kész? Mi van még vissza? Vacsora elott vagy után bontotok ajándékot? Szóval mindenre :) 16/L
Mi általában 24.-én az anyai nagyszüleimnél, az unokatestvéreimmel ünnepelünk, nagy ebéd, ajándékozás, aztán kis közös társasjáték - felnőttek beszélgetnek stb. Később, délután hazajöttünk és itt meg a szűkebb családi körben (anya-apa-öcsém) ajándékoztunk, majd vacsorára finom kacsa, és most mindenki szabadfoglalkozik :D Tegnap állítottuk a fát, ma reggel díszitettük, és reggel csomagoltuk be az ajándékokat is. Karácsonyra kértem csizmát, meg még apróbb dolgokat, szerencsére mindent (majdnem) megkaptam, amire igazán vágytam :D Holnap jönnek rokonok karácsonyozni, illetve 27-én apám oldaláról egy csomó rokon, velük megint ajándékozás, evés-ivás beszélgetés lesz. gondolom
remélem érdekes volt xd
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!