Mit kérjek keresztanyáméktól/mamámtól karácsonyra (minden lent és tudom korán van még ehez de szeretném most eldonteni)?
Figyelt kérdés
Keresztanyámék elég pénzesek de nem szeretek drága dolgokat kérni mindig kérdezik,hogy mit kérek de most nincs ötletem
Rólam:Nem szeretek konyvet kapni
Boxolok
Imádom a ruhákat
És ja ennyi
Ui:15/l vagyok
Aztán ott van mamám ő egyedül él és nem nagyon gazdag vagy is szegényesebb így nem is akarok tőle sokmindent kérni gondolkoztam h elmegyek hozzá és bemegyünk a rossmanba és veszek pár dolgot de ő azt szereti ha egyedül veszi meg
És még egy plusz kérdés :a szüleimtől huawei p9 lite-t kérek mi a vélemény róla?
2017. szept. 23. 19:20
11/13 A kérdező kommentje:
Szerintetek egy könyv utalvány jó ötlet?
2017. okt. 1. 11:40
13/13 anonim válasza:
Szerintem, ha nincs ötleted mondd, hogy döntsék el ők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!