Mit kérjek keresztanyáméktól/mamámtól karácsonyra (minden lent és tudom korán van még ehez de szeretném most eldonteni)?
Keresztanyámék elég pénzesek de nem szeretek drága dolgokat kérni mindig kérdezik,hogy mit kérek de most nincs ötletem
Rólam:Nem szeretek konyvet kapni
Boxolok
Imádom a ruhákat
És ja ennyi
Ui:15/l vagyok
Aztán ott van mamám ő egyedül él és nem nagyon gazdag vagy is szegényesebb így nem is akarok tőle sokmindent kérni gondolkoztam h elmegyek hozzá és bemegyünk a rossmanba és veszek pár dolgot de ő azt szereti ha egyedül veszi meg
És még egy plusz kérdés :a szüleimtől huawei p9 lite-t kérek mi a vélemény róla?
Talán ne kéregess, hanem örülj annak, amit kapsz??
Elég hülye divat megkérdezni a gyereket, és tessék, ez a vége.
Esetleg, ha nem tudnák maguktól, mit szeretsz, kérhetnél pénzt, de nekem nem lenne ilyen vastag bőr a képemen, hogy kéregessek, meg előre tervezgessek.
Huawei p8 lite-om van, iphoneról váltottam és teljesen elégedett vagyok - és olcsóbb, mint a p9.
A rossman jó ötlet, valami box felszerelés, esetleg a jövő évi tagsági befizetése a teremben, ahová jársz?
Nekem már a kérdés is érdekes... Mi az, hogy mit kérjek?! A karácsonynak nagyon nem erről kellene szólnia... Pláne nem kérünk semmit, hanem örülünk, ha meglepnek valamivel.
Másrészt pedig, ha már kérni kell, akkor nem tudod eldönteni saját magadról, hogy minek örülnél? Ez is furcsa. Én simán fel tudnék magamról sorolni vagy 100 dolgot, aminek örülnék, ha ajándékba kapnám.
Sose azt nézem a karácsonyba hogy arany órát kapjak .És azért kértem p9-et mert a mostani telefonom már megvan pár éve rengeteg hibája van és alig tudom használni pedig már nem egyszer vittük javítani.
2.Mivel keresztanyámék úriak mindig megkérdezik persze sose mondom hogy mit kérek de már most kezdenek faggatni nem kérhetek akármit amit szeretnék mert papok és hát ja .
Szerintem is meglepetést kérj, ha nem tudod konkrétan.
Engem mindig annyira lelomboz, ha pénzt kapok. Rendben, már tudom, hogy akkor azt veszek belőle amit akarok és ez tényleg jó. Viszont ilyenkor nincs meg a karácsonyi hangulat, ha kapsz egy ötezrest egy távirányítós autó vagy egy könyv helyett.
Viszont, veled egyidős vagyok és kezdünk felnőni, be kell látnom, hogy a pénz is jól jön, hiszen egyesületi tagságomra kell.
Tehát kérd te is ezt pl. Nem mondom, hogy az egész ésvest,(nekem az 120k lenne) de egy negyedévet, fél évet lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!