Mit lehet venni egy apukának karácsonyra?
Figyelt kérdés
Általában vannak kreatív ötleteim de apukámmal bajban vagyok, ti mit adtok neki?2011. dec. 18. 16:58
3/10 A kérdező kommentje:
apu kocsmáros, pálinka az van itthon bőven, de az összes bontatlan, nem hiszem hogy kéne még egy a polcra porosodni.
2011. dec. 18. 17:06
4/10 anonim válasza:
nézd meg milyen tusfürdőt vagy dezodort használ és egy olyan fajta ajándékcsomag :) remélem segítettem
5/10 anonim válasza:
Saját összeállítású ajándékcsomag, benne:
határidő-napló, toll, jegyzet-tömb, fali-naptár, stb. Mellé egy üveg olyan ital = rostos üdítő, amit szeret, csoki, rágó (ha szokott ilyesmit). Hasonló dolgokat, amit a te pénztárcát is megenged.
Apropó, lehet, hogy egy új pénztárca jól jönne neki, mézd meg, amit most használ, milyen állapotban van. Ha szépen be (össze) csomagolod, biztosan fog ezeknek örülni.
6/10 anonim válasza:
én befizetem egy masszázsra. plusz mivel sokat kávézik, kávékülönlegességet kap
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat sokat segítettetek! :)
2011. dec. 18. 17:36
9/10 A kérdező kommentje:
Végül egy apu stílusú pulcsit vettem a C&A-ba remélem tetszeni fog neki :D Köszi a válaszokat :D
2011. dec. 19. 18:31
10/10 anonim válasza:
Biztosan fog neki tetszeni.
A blokkot őrizd meg, ha esetleg a mérettel gond lesz, csak annak birtokában tudod cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!