Rajtam kívül várja még valaki a karácsonyt?
Puszta kíváncsiság, engem nagyon elkapott ez a karácsonyi láz most!:)
Negatív hozzászólásokat nem kérek.
De jó látni, hogy ilyen sokan várjátok! :)
Igazából én is a telet, a hideget és az ünnepek előtti készülődést várom, na meg a szép havat... meg hát azt a hangulatot... csodás érzés :) Jöhetne már az Adventi időszak...
Én a hangulatát szeretem, a fahéj és fenyőillatot, a készülődést, a havat, hogy együtt lehet a család.
Azt nem szeretem, hogy rokonokhoz kell mászkálni, akik az év háromszázhatvannégy másik napján szarnak a fejünkre, de karácsonykor rohadt fontos, hogy elmenjünk, és mindig megkapom, hogy jajj, mekkorát nőttél...
Csatlakoznék az előttem szólókhoz :) Én is nagyon várom ezt az egész időszakot. Pont múltkor mondtam anyukámnak, hogy nem bánnám már, ha legalább október vagy november lenne, mert egyszerűen kikészülök ettől a melegtől. Egyszerűen utálom! :(
Szeretem a hideget, a készülődést, a sürgés-forgást, hogy együtt sütögetünk, hogy fát díszítünk, a faháj illatát, a Reszkessetek betörőket, Kevint, a havat, este sétálni egyet a kivilágított utcákon a szemerkélő hóban, szánkózni, hógolyózni, hóembert építeni. Imádom a telet pontosan emiatt a dolgok miatt; mind a karácsony előtti adventi időszakot, mind a karácsonyt, mind a szilvesztert (a kabarékat a tévében, virslit enni éjfélkor, Süsü pezsgőt inni, rétest enni), sőt még a január és február hónapokat is, hiszen januárban van a szülinapom. :)
Szóval, ja egyáltalán nem vagy egyedül. :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!