Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Rajtam kívül várja még valaki...

Rajtam kívül várja még valaki a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Puszta kíváncsiság, engem nagyon elkapott ez a karácsonyi láz most!:)

Negatív hozzászólásokat nem kérek.

2015. aug. 11. 17:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
várom, mert akkor kapok új ágyat, a régi nagyon szar, nagyon fáj tőle a hátam/derekam
2015. aug. 12. 13:29
 12/29 anonim ***** válasza:
Most én is különösen várom, mert hívő vagyok, és lett egy szintén mélyen hívő párom (végre) így kíváncsi vagyok, hogy fogjuk ezt együtt megélni. Ezen kívül addigra kiderül az életemmel kapcsolatban sok olyan, amit most még nem tudok, és ezeket türelmetlenül várom. Emellett az advent tényleg olyan szuper időszak, pedig utálom a telet, de az a December igazán jó tud lenni. Várom! :)
2015. aug. 12. 15:16
 13/29 anonim ***** válasza:
Én konkrétan nem a karácsonyt várom, hanem a telet. A tél a kedvenc évszakom, de csak akkor, ha jó sok hó van, szeretem a havat bámulni, olyan szép. :D
2015. aug. 12. 17:54
 14/29 anonim ***** válasza:
Nem a karácsonyt várom, hanem az előtte levő hangulatot, a készülődést, magát a telet.
2015. aug. 12. 20:26
 15/29 A kérdező kommentje:

De jó látni, hogy ilyen sokan várjátok! :)

Igazából én is a telet, a hideget és az ünnepek előtti készülődést várom, na meg a szép havat... meg hát azt a hangulatot... csodás érzés :) Jöhetne már az Adventi időszak...

2015. aug. 13. 09:39
 16/29 anonim ***** válasza:

Én a hangulatát szeretem, a fahéj és fenyőillatot, a készülődést, a havat, hogy együtt lehet a család.

Azt nem szeretem, hogy rokonokhoz kell mászkálni, akik az év háromszázhatvannégy másik napján szarnak a fejünkre, de karácsonykor rohadt fontos, hogy elmenjünk, és mindig megkapom, hogy jajj, mekkorát nőttél...

2015. aug. 13. 10:19
 17/29 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezzel a rokon mizériával teljesen egyetértek veled, ez sajna nálunk is pont így van, kb. nem is létezünk egymás számára a többi napon ._.
2015. aug. 13. 10:59
 18/29 anonim válasza:
100%
#8 Mert nincs karácsony Kevin nélkül xDD
2015. aug. 14. 01:10
 19/29 anonim válasza:

Csatlakoznék az előttem szólókhoz :) Én is nagyon várom ezt az egész időszakot. Pont múltkor mondtam anyukámnak, hogy nem bánnám már, ha legalább október vagy november lenne, mert egyszerűen kikészülök ettől a melegtől. Egyszerűen utálom! :(

Szeretem a hideget, a készülődést, a sürgés-forgást, hogy együtt sütögetünk, hogy fát díszítünk, a faháj illatát, a Reszkessetek betörőket, Kevint, a havat, este sétálni egyet a kivilágított utcákon a szemerkélő hóban, szánkózni, hógolyózni, hóembert építeni. Imádom a telet pontosan emiatt a dolgok miatt; mind a karácsony előtti adventi időszakot, mind a karácsonyt, mind a szilvesztert (a kabarékat a tévében, virslit enni éjfélkor, Süsü pezsgőt inni, rétest enni), sőt még a január és február hónapokat is, hiszen januárban van a szülinapom. :)

Szóval, ja egyáltalán nem vagy egyedül. :)

16L

2015. aug. 14. 18:20
 20/29 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez nagyon gáz, de én már azt is elterveztem, mit fogok szenteste felvenni. :D
2015. aug. 17. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!