Vannak rajtam kívül, akik nagyon várják már a karácsonyt?
Várom a mikulás napot is, de a karácsonyt sokkal jobban. Már teljesen lázban égek. Nézelődök, hogy tudok-e már venni valami ajándékot... Karácsonyi zenéket hallgatok. Azon gondolkozok, mi jót süssünk, főzzünk az ünnepekre :)
Van valaki rajtam kívül? Hogyan nyilvánul meg rajtatok?
Köszi! ;)
én is má nagyon várom az ünepeket a karácsonyi hangulatokat már nálunk az üzletek fell vannak díszítve én is már lázba vagyok
az ajádékozást illetően kézileg készítettem mellé ilyen apróságok emlékkönyv egy szép toll apunak,anyunak és a tesómnak
Én nem...utálom a karácsonyt.
Én a hóesést várom mert az olyan gyönyörű.
Úristen! Nagyon várom! Már a karácsonyi zenéket nyomom egyfolytában, mind fuvolán, mind énekelve és ezeket hallgatom is. (a suliban a Santa Claus Is Coming To Town-t énekeljük egyfolytában :) ) Már elkezdtem gondolkodni azon, hogy mit vegyek anyának karácsonyra. Valami, ami tartós és örülne neki. (majd még meginterjúvolom ebben a témában) Van egy kedvenc karácsonyi mixalbumom, ha itthon vagyok, egyfolytában ez megy a hifiben xD A diszítést is lehet, hogy megcsinálom most hétvégén a fafúvós zenekari koncertem után, meg hát kitakarítok, ablakot mosok, stb... Ja, meg karnist kell szerelnem, mert letört :D Remélem, hogy idén fog esni a hó karácsonykor, de elnézve az őszi csapadék statisztikákat, erre sok esélyt nem látok. Sajnos :(
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!