Várja még valaki rajtam kívül már most a karácsonyt így nyáron?
Figyelt kérdés
Elég karácsony mániás vagyok van még itt rajtam kívűl valaki?2014. júl. 24. 08:33
1/28 anonim válasza:
Már én is várom,de szerintem elég szeptember végén készülődni rá :) Még egy picit ki akarom élvezni a nyarat.De ép a minap volt az eszembe az ide karácsony más lesz mind az eddigi.Amúgy nálam úgy van,hogy nem is a karácsony napját várom hanem a készülődést,a tervezgetést.De természetesen a karácsony napját is nagyon szeretem mert akkor együtt van a család.
2/28 A kérdező kommentje:
igen ezzel én is így vagyok, a készülődés az a legjobb.... én nem is szeretem a nyarat ilyenkor mindig várom már legalább, hogy ősz legyen :) aztán, hogy advent....
2014. júl. 24. 09:45
3/28 anonim válasza:
Így rohan el az életünk. Várjuk ezt, várjuk azt, aztán hopp, hirtelen eltelt 80 év.
Én nem várom a karácsonyt, jön az magától is, ha kell, ha nem. :)
4/28 anonim válasza:
Egyáltalán nem várom, mert az utóbbi időben fehér karácsony nem volt, és a családom se volt úgy igazán együtt, mert vagy munka vagy pénzügyi okok miatt utazás nem volt lehetséges egy-egy családtagomnak akik távol laknak és semmi karácsonyi hangulat nem volt. Nekem nem tetszik, hogy hamar sötétedik. Egyedül a havat, hóesést szeretem és a hideget a télben, de mostanában ezek sincsenek meg. Úgyhogy inkább nyárpárti vagyok mostanában. De azért kíváncsi leszek a következő karácsonyomra, mert költözés előtt állok.
5/28 A kérdező kommentje:
nekem se minden karácsonyom egyforma és tavalyi nekem sem volt a legjobb, de valamiért mindig ragaszkodok ehhez az érzéshez, a készülődéshez, ez valamiért boldoggá tesz:)
2014. júl. 24. 11:11
6/28 anonim válasza:
Na meg az, hogy szeptemberben-októberben már az összes üzlet sulykolja az emberbe, hogy mindjárt itt a karácsony és vásároljunk, fel van díszítve az összes pláza, város, minden, így elmegy az összes karácsonyi hangulat is 3 hónap alatt mire odaérünk tényleg a karácsonyhoz...
7/28 A kérdező kommentje:
ebbe van igazság, az üzlet miatt, sajnos már ez a része csak a pénzről szól......
2014. júl. 24. 11:23
8/28 anonim válasza:
Én nem várom, nem is szeretem a karácsonyt, egy nagy nyűg az egész. Olyan nap az, mint a többi. Erőltetett nagyon.
9/28 butorac válasza:
Nem szeretem a karácsonyt , nem várom . Nem is tudom elképzelni hogy a 30 fok körüli időben ki tud a karácsonyra gondolni...
10/28 A kérdező kommentje:
nem karok senkit megbántani, de az volt a kérdés van e olyan...nem hogy ki nem szereti....
nem vagyunk egyformák :)
2014. júl. 24. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!