Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Van itt még valaki rajtam...

Van itt még valaki rajtam kívül aki utálja az ünnepeket és a karácsonyt is?

Figyelt kérdés
Nem szeretem mondom őszintén,mert a mi családunkban semmiről nem szól!Csak a ajándékozásról,mi rossz anyagi helyzetben vagyunk a másik fele meg jó,nem tudunk nekik venni semit,ők meg elhalmoznak minket,soha nem is beszélünk egymással rossz a kapcsolatunk,de ilyenkor mégis összejövünk és álvigyorgunk mindenkire..Amúgyis rossz kedvem van,egyedül vagyok,és nincs kedvem megjátszani magam!Az egész ünnep egy nagy felhajtás,egy nagy b.aromság.....
2011. nov. 25. 19:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is. Remélem, nem csak mi ketten vagyunk ezen a véleményen.
2011. nov. 25. 19:03
 2/23 anonim ***** válasza:
64%

Nálunk a karácsony a szeretetről szól és szerencsére csak a közeli rokonokkal, - akiket tényleg szeretünk - találkozunk és ajándékozunk. Az ajándékozást feleslegesnek tartom, de a karácsonynak megvan a maga varázsa, azt nagyon szeretem.

Más kérdés, hogy ez lesz eddigi legrosszabb karácsonyunk - a nagymamám nélkül, akit kedden temetünk. ;(

2011. nov. 25. 19:06
 3/23 A kérdező kommentje:
Ma 19:06! Őszinte részvétem! : (
2011. nov. 25. 19:13
 4/23 anonim válasza:
77%

Hello, én ki nem állhatom...úúúútálom....

Üdv: Grincs

2011. nov. 25. 19:14
 5/23 anonim ***** válasza:
41%
Köszönöm ;(
2011. nov. 25. 19:16
 6/23 anonim ***** válasza:

De miért nem ünnepeltek csak szűk körben?

A nagycsaládtól én is agyf@szt kapnék....szűk családdal nem olyan rossz,átdobjuk egymásnak a zoknit,könyvet,parfümöt,bekajálunk,besütizünk,aztán irány a tévé Bud Spencert nézni.......nálunk kábé ez a karácsony..ja meg persze rengeteg takarítás és sütés főzés,az eredmény meg két perc alatt eltűnik és mindig lelkiismeret furdalásom van,hogy mennyit készülhettem volna ennyi idő alatt a vizsgáimra....

2011. nov. 25. 19:20
 7/23 anonim válasza:

Én is nagyon utálom, legszívesebben nem mennék sehova. Rokonokhoz valószínű nem is megyünk, nem szeretem az álvigyorgást. Amúgy meg kést vágnának a hátunkba....

4-en tesók, meg barát/barátnő és kifújt. Mi legalább szeretjük egymást. És már most frászt kapok a boltokban, városban. Mi az istenért kell díszíteni már novemberben???

2011. nov. 25. 19:24
 8/23 anonim ***** válasza:
Igen van. Én is utálom.
2011. nov. 25. 19:35
 9/23 anonim ***** válasza:
Én szeretem a karácsonyt.Itt nem az ajándékozás a fő,szerintem is felesleges.Ez a szeretet ünnepe.Fát díszítünk,ünnepi ebéd-vacsora.Annyira meghitt.Mindig is ezt szeretném csinálni karácsonykor,majd a gyerekemimmel is.
2011. nov. 25. 19:35
 10/23 anonim válasza:

Szia!

Én nem utálom, sőt... nagyon szeretem, de csak azért, mert nálunk tényleg a szeretetről szól!

...viszont most nem várom, mert 4 (lassan 5) hónappal ezelőtt elvitte a betegsége az Anyut!:-( Apuval és a Hugommal élek. Mindenkinek nehéz lesz... Már előre félünk, hogy milyen lesz.

2011. nov. 25. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!