Van itt még valaki rajtam kívül aki utálja az ünnepeket és a karácsonyt is?
Nálunk a karácsony a szeretetről szól és szerencsére csak a közeli rokonokkal, - akiket tényleg szeretünk - találkozunk és ajándékozunk. Az ajándékozást feleslegesnek tartom, de a karácsonynak megvan a maga varázsa, azt nagyon szeretem.
Más kérdés, hogy ez lesz eddigi legrosszabb karácsonyunk - a nagymamám nélkül, akit kedden temetünk. ;(
Hello, én ki nem állhatom...úúúútálom....
Üdv: Grincs
De miért nem ünnepeltek csak szűk körben?
A nagycsaládtól én is agyf@szt kapnék....szűk családdal nem olyan rossz,átdobjuk egymásnak a zoknit,könyvet,parfümöt,bekajálunk,besütizünk,aztán irány a tévé Bud Spencert nézni.......nálunk kábé ez a karácsony..ja meg persze rengeteg takarítás és sütés főzés,az eredmény meg két perc alatt eltűnik és mindig lelkiismeret furdalásom van,hogy mennyit készülhettem volna ennyi idő alatt a vizsgáimra....
Én is nagyon utálom, legszívesebben nem mennék sehova. Rokonokhoz valószínű nem is megyünk, nem szeretem az álvigyorgást. Amúgy meg kést vágnának a hátunkba....
4-en tesók, meg barát/barátnő és kifújt. Mi legalább szeretjük egymást. És már most frászt kapok a boltokban, városban. Mi az istenért kell díszíteni már novemberben???
Szia!
Én nem utálom, sőt... nagyon szeretem, de csak azért, mert nálunk tényleg a szeretetről szól!
...viszont most nem várom, mert 4 (lassan 5) hónappal ezelőtt elvitte a betegsége az Anyut!:-( Apuval és a Hugommal élek. Mindenkinek nehéz lesz... Már előre félünk, hogy milyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!