Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Várja még valaki rajtam kívül...

Várja még valaki rajtam kívül már most a karácsonyt így nyáron?

Figyelt kérdés
Elég karácsony mániás vagyok van még itt rajtam kívűl valaki?

2014. júl. 24. 08:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Én is várom, de csak azért mert akkor már tudok GTA 5özni PC-n. :D
2014. júl. 24. 14:03
 12/28 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem a karácsonyt! Meg az egész készülődést. Van, hogy nyáron is karácsonyi zenét hallgatok.
2014. júl. 24. 14:18
 13/28 A kérdező kommentje:
igen, meg filmeket :))) azért is írtam, hogy ez nálam mánia :))
2014. júl. 24. 14:19
 14/28 anonim válasza:

Én is pont tegnap azon kaptam magam hogy a kis karácsony nagy karácsony-t éneklek.... :D Én is imádom, ezt várom egész évben :)

Egész évben az íróasztalomon is ki van rakva a karácsonyi égő :D úgyhogy nem vagy egyedül!

az viszont valóban igaz, hogy nagyon hamar elmegy :/ régebben mintha jobbak lettek volna.

2014. júl. 24. 14:28
 15/28 butorac válasza:
Aki azt írja , hogy várja már most gondolom mind lány . Igaz ?
2014. júl. 24. 15:05
 16/28 anonim ***** válasza:

Én nagyon várom :)

És igen, lány vagyok. Miért? (utolsó hozzászólónak címezve)

2014. júl. 24. 15:08
 17/28 butorac válasza:
Csak érdekel mert úgy általánosságban a nők vannak rápörögve erre a témára. Nem sok olyan férfit ismerek aki a házát díszítgeti vagy órákig vásárolgat valahol esetleg karácsonyi dalokat dúdolgat :).
2014. júl. 24. 15:33
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Én nem várom, gyerekkoromban sokkal jobb volt, most már nincs még hó sem... Mondjuk miket beszélek, még mindig szinte gyerek vagyok :D Na mindegy.

Valahogy megutáltam, olyan erőltetett. Behozunk a házba egy halott fát, teleaggatjuk mindennel, aztán ajándékok, és ennyi... A fa meg ott rohad még pár hétig.

Mondjuk tavalyról van egy jó emlékem, amikor anyával díszítettük a boltot (boltvezető helyettes), na az vicces volt :)

16/L

2014. júl. 24. 16:28
 19/28 anonim ***** válasza:

Én is várom már, bár még csak néha jut eszembe.

Amúgy a Szentestét magát nem szeretem, nincsenek róla jó emlékeim, mindig aznap jött az idegbaj, és most a saját családomban saját magamon is ezt veszem észre. Tudom, hogy bennem van a hiba, mert mindig túlvállalom magam, ezen kéne változtatnom.

Egyébként az ádventet meg a készülődés szeretem, csak konrkétan a 24-ei teendőket nem (hagyományos ebéd és vacsora megfőzése, bejgli sütés úgy, hogy közben/utána még a konyha is tiszta legyen, ne úgy nézzen ki, mint ahol berobbant az atombomba, közben kicsit csinosnak is illik lenni, na persze nem kell itt nagyestélyire gondolni, de mégis egy zuhanyzás- fésülködés nem árt, meg már mégsem abban üljek az ünnepi asztalhoz, amiben a csirkét mostam)

Amit még nem szeretek az a november 2-tól lévő tolongás a boltokban, hogy az emberek idegesek, nagy a hangzavar (egy nagy áruházban dolgozom, és az a tapasztalatom, hogy ilyenkor a legtöbb ember kicsit se törekedik kedvesnek lenni :S )

amúgy ma reggel pont azon gondolkodtam, hogy idén milyen sütiket süssek :D

2014. júl. 24. 17:12
 20/28 A kérdező kommentje:

persze, hogy a nők azok aki inkább készülődnek, díszitgetnek... a férfiak max segítenek fát cipelni :) de hát ez így van rendjén

sajnos a rohanó életmódnak köszönhető hogy sokaknak már nem olyan ez az ünnep mint régen, gyerekként nekem is másabb volt, de én megpróbálok minden éveben higgadtan állni hozzá, engem is idegesít nyilván a tömeg meg a kapkodás de nem hagyom hogy ez elvegye a kedvem tőle.... :)

2014. júl. 24. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!