Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit kértek lányok karácsony...

Tuluz4931 kérdése:

Ti mit kértek lányok karácsonyra? (10-14 évesek).

Figyelt kérdés

2014. dec. 19. 17:20
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Szerintem ez a szülein is múlik. Ha megtudják venni, és szívesen meg is veszik, akkor tegyék. Nekem pl eszembe sem jutna ilyen drága telefont kérni, mert tudom, hogy a szüleim nem tudnák megvenni. De ez mindenkinél máshogy van:)
2014. dec. 26. 21:17
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
19-es, ne te mondd már meg, hogy mire van szüksége. Én is 12 vagyok és Samsung Galaxy S5 Mini-t kaptam (pacsi, kérdező!). Nem én kértem... Képzeld, igenis van szüksége az embernek telefonra ennyi idősen is a mai világban. Ha pedig megteheti valaki, hogy jobb telefont vegyen, akkor miért ne venne?
2014. dec. 27. 14:12
 23/24 Lilith1994 válasza:

Kedves kérdező én minden karácsonyra eddig könyvet kértem mert számomra az nagyon fontos hogy művelt és okos legyek. Bár legtöbbször nem azt kaptam amit kértem hanem mindenféle kütyüt amire nem is lett volna szükségem. Igazaból persze nekem is van telefonom meg számítógépem de ezeket igazán nem tartom fontosnak. Azért vettem pl telefont mert a régit utáltam a kezdetektől fogva. Nekem annyi idősen mint amennyi te vagy volt egy nagyon régi már akkor amikor meg kaptam 5 éves volt a telefon ha nem több és az is azért volt hogy a szüleim elérjenek ha nem érek időbe haza(tanulószoba miatt). Egyébként az egyik válaszolónak is igaza volt hogy a család fontosabb, örülnék ha a családom egyben lenne legalább ekkor de ez lehetetlen. A szüleim elváltak és borzalmas a kapcsoltuk. Vőlegényemmel és apámmal élek együtt. Én örülök annak is ha eggyütt vagyunk így hárman, de ez így tudod mégsem teljesen családias. Na mindegy a lényeg az hogy az ünnep nem az anyagi dolgok miatt szép hanem a szeretett miatt amit adsz és kapsz is egyaránt.

Egyébként én minden évben ki találok valami kreatív dolgot és azt afom karácsonyra amit én készítek. Ez szebb mintha egy halom pénzt költenél ajándékokra. Egyébként kérdező meg kaptad a telefont karácsonyra ? Utólag is Kellemes Ünnepeket!

(Helyes írási hibákért bocsánat telefonról írok ami még nagyon negy egyszerű számomra pedig már 3 hónapja meg van )

2014. dec. 28. 12:11
 24/24 A kérdező kommentje:
igen megkaptam. és én először nem s5-öt kértem de utána kiderült hogy ez jobb és a szüleim ezt vették. én karácsonyra igazából csak telefont kértem mert tudom hogy úgy is jót vesznek és inkább rájuk bÍztam. csak persze azért ez nem meglepi volt hogy ezt kapom.. onnan tudtam hogy s5-öt kapok.
2014. dec. 28. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!