Mit kértek vagy mit kértetek Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Írjátok le légyszi, szeretnék ötletet meríteni belőle mert, semmi ötletem sincs. 16/L2014. dec. 7. 14:20
1/10 anonim válasza:
En minden karacsonyra szoktam kerni egy cseszet,nem tudom miert de szoktam.Iden kertem az ehezok viadala triologiat de a tavaj Harry Potter konyvet kertem.Egy Animal Printtes parnat es a tobbi mar nem jut eszembe.
3/10 anonim válasza:
Könyveket!!! :D És kivételesen meg is kapom! :D
4/10 anonim válasza:
Egy új e-book olvasót, mert a régi bedöglött. :D Olvasni meg muszáj.
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem is rossz ötlet ugyanis imádom a Doctor Who-t. :)
2014. dec. 10. 05:39
7/10 anonim válasza:
én a páromat kértem, de nem kapom meg :/
8/10 anonim válasza:
Én 200 lucernabálát kértem, és nem biztos hogy megkapom. A jószágok pedig éhesek, így lehet magamnak kell megvennem.
Ha nincs 20 kecskéd, akkor szerintem ne kérj lucernabálát, nem nagyon tudnál mit csinálni vele.
Bögre, könyv, csoki mindig jó. :) Sok csoki.
Ha mégis bálát kérnél, és nem tudsz mit csinálni vele, csak szólj!
9/10 anonim válasza:
könyveket, arcápolási cuccokat és teremcipőt :3
10/10 anonim válasza:
Idén koncertjegyet kértem a családtól(mást nem, mert így is elég drága), páromtól színházjegyet és bélyegalbumot.
Aminek örülnék még:
-gyűrűalap kreatívkodáshoz
-hideglevegős funkciós hajszárító
-könyvek (szórakoztató és szépirodalom is)
-valami frissebb illatú parfüm
-kis számlapú, színes hátterű fémszíjú karóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!