Tuluz4931 kérdése:
Ti mit kértek lányok karácsonyra? (10-14 évesek).
11/24 roland27001 válasza:
Galaxy s5 nem kérdes csucs kategorias és kb 2 évig piacvezető lesz nekem is az van és csak 180 000 volt ;) de mindent tud amit csak egy telefon tudhat és ha haverok is m3g látják is oda vannak erte szoval ha ezt kapod jo választás csak te fehérbe kérd az ugy csajos :)
2014. dec. 22. 07:59
12/24 anonim válasza:
2014. dec. 22. 22:43
bármi ami zenei :) meg fejhallgató is :D
2014. dec. 23. 14:23
14/24 anonim válasza:
Hát jányok:D én 24 éves vagyok és 10-14 éves koromban anno kb cd lejátszót v discmant kértem:D úristen, de retro vagyok:D jelenleg egy nokia E7 telefonom van éééés használtan vettem, és kövezzetek meg, de asszem 2-3 éves:D Komolyan ez a lényeg?:D Idén Férjhez mentem a legnagyszerűbb férfihez a világon, a szerelmemhez, és igazából egymással töltjük a karácsonyt és várjuk a babánkat. Jó ez nektek alrébb lesz még. Tényleg tök jó ajándékokat kicsomagolni, de ezt viszonozzátok is a szüleiteknek? Vagy adtok 2 puszit leültök az új kütyü mögé és az egész vacsit a nyomi telefonotok nyomkodásával töltitek?
2014. dec. 24. 21:13
15/24 A kérdező kommentje:
hát azért valamennyire viszonyozom..... szóval nem úgy zajlik ahogy te most elmondtad. veszek én is ajándékokat meg minden de én pl. 12 éves vagyok szóval... nem tudok mindent megvenni :D
16/24 anonim válasza:
Épp ezaz! Nem minden a pénzről szól. A karácsony meg Pláne. Azért Ennyi idősen illene már megérteni, hogy a karácsony nem a pénz, hanem a szeretet ünnepe. Szinte kötelességeteknek érzitek, hogy kérni kell valamit a szülőktől. De viszonozni nem tudod, mert nincs pénzed. Viszont ha már az ő pénzükből vásárolt telefonnal menőzöl a haverok előtt, cserébe megadod-e nekik a tiszteletet? :) Mert nem egy egyszerű mobilcseréről van szó, ahogy látom, hanem a legújabb készülékek közül választottál. Ahogy Előttem leírták, a család a legnagyobb ajándék, csak ezt az ember természetesnek veszi, hogy van családja és nem becsüli meg eléggé, hanem csak az ajándék a lényeg. Ez szomorú, mert már annyira nem vagy gyerek, hogy így viselkedj. Legalábbis én egy gyerek kezébe nem adnék egy ilyen komoly telefont.
Remélem, érted amit leírtam, vagy majd egyszer megfogod érteni. :)
2014. dec. 25. 12:06
17/24 A kérdező kommentje:
Én ezt tökéletesen értem. Igazad van.. azért köszönöm.
Megkaptad a telót?
Boldog Karácsonyt!:)
2014. dec. 25. 21:30
19/24 anonim válasza:
12 évesen semmi szükséged nincs telefonra, már bocs. Nem értem..16 éves vagyok és nekem nincs szükségem rá főleg nem 200ezer forintos telefonra. Mitől ér ennyit egy darab műanyag? Arra, hogy egész nap facebook-on beszélgess? Arra nagyon kell... Majd felnőtök és rájöttök, hogy milyen hülyék voltatok annó, bár kitudja egyre több manapság ez a páwa bu*i gyerek. 12 évesen inkább maradj a barbiknál.
2014. dec. 25. 22:29
20/24 A kérdező kommentje:
abba a mondatba amiben az állt hogy én samsung galaxy s5-öt fogok kapni karácsonyra.. abba a mondatba szinte mindegyikőtök belekötött.. pedig a kérdésem nem az volt hogy mi a véleményetek hanem hogy ti mit kaptok karácsonyra. :)
Kapcsolódó kérdések: