13-18 éves lányok mit szeretnétek/kértek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Írjatok,mert kíváncsi vagyok :))2014. nov. 23. 14:11
1/9 anonim válasza:
Egy új széket, mert ez már vagy 6 éves, és ebben ülve már tanulni sem tudok nyugodtan. Főleg, hogy minimális gerincferdülésem van.
Ezen kívül semmit, majd anyáék biztos meglepnek valamivel. Sajnos a jó osztályzatokat nem lehet megvásárolni. :))
14L
3/9 anonim válasza:
Én új edzőcipőt:) De tavaly e-book olvasót kaptam azelőtt meg telót:)
4/9 anonim válasza:
Telefont, de nem ' villogni vele' ,hanem mert most ment tönkre a régi.
5/9 anonim válasza:
szerintem nekem teljes mértékben meglepi lesz. semmit nem kértem különösebben, de örülnék, ha kapnék egy drága értékű könyvutalványt.
amit meg szerettem volna, de nem hiszem, hogy megkapom, az egy új snowboard. hát, szerintem az majd jövőre...
6/9 anonim válasza:
Én egy Notebookot és/vagy egy fejhallgatót.
15/L
7/9 anonim válasza:
Egy új telefont, mert a mostanit már semmire se tudom használni és most fog lejárni a 2 év hűségnyilatkozat, tehát pont itt az ideje venni egy újat:) 16/L
9/9 anonim válasza:
Hm...Kene egy Deatn Note-os polo,vagy a Plague.Inc Elvoled,vagy egy E25...DE ami igazabol kene,az egy nagy tabla csoki,amit egyedul ehetek meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!