Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kamasz lányok! Ti mit kértek...

Kamasz lányok! Ti mit kértek idén karácsonyra?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem az ajándékozásról szól, a szüleim kérdezték, és hát... nem tudtam semmi olyat mondani. Kacatot nem szeretnék, mert fölöslegesnek tartom. Ha nem mondok semmit, akkor nem is lesz semmi a fa alatt.

Könyvet nem kapok, mert anya szerint nem szoktam olvasni.. pedig szeretek. :)

Telefont nem kérek, mert úgy sem kapnék, na meg megfelel ez is nekem.

Tabletet biztos nem vennének.

Laptopom van..

Ruhát szerettem volna, de azt nem kapok..

Mondtam anyának, hogy rábízom, nekem jó egy alapozó, vagy egy szempillaspirál, erre meg azt mondta, hogy az ilyen nem ajándék.

Pénzt nem kapok.

Mégis mit kérjek??!

Lehet jobb lenne, ha semmit? :))

2013. dec. 12. 18:08
 1/5 anonim válasza:
100%
mégis mi az hogy nem kapsz könyvet, ha szeretsz olvasni? ha nincs ötletük nekik sem, akkor miért nem jó a könyv? vedd rá a szüleid hogy könyvet vegyenek, de akkor mondd meg pontosan, hogy mit. én is hasonlóan vagyok amúgy, nem tudok magamnak mit kérni, de szüleimtől én egy pulóvert kapok, és besegítenek a barátnöm karácsonyi ajándékában. 21 éves fiú vagyok amugy.
2013. dec. 12. 18:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Szeretek olvasni tényleg, csak igazából kevés időm van rá. Pedig hétvégén jó lenne. Apukám egyszer hozott 3 könyvet, ki olvastam 1 hét alatt őket, pedig több mint 300 oldalasak voltak, egyszerűen érdekelt.. tanulás után tökéletes volt. :)

Mondtam könyvcímet, de az volt a válasz, hogy úgy sem olvasnád és csak porosodik.

2013. dec. 12. 18:24
 3/5 anonim válasza:
2 jó mandulást és egy normálisan vérnyomást
2013. dec. 12. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ez tök jó, hogy amire szükséged lenne, azt nem kapod meg. Még csak azt sem mondhatják, hogy olyan drága lenne egy könyv vagy alapozó vagy szempillaspirál. Meg ruhát se kapsz...Akkor kérdezd meg őket, ha mindenre nemet mondanak, akkor mégis ők mire gondoltak? Kérj valami ékszert, vagy egy vastag fürdőköntöst, vagy ágytakarót. Vagy egy kiskutyát :)
2013. dec. 13. 11:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Kutyát nem lehet, mert apum allergiás a szőrre. Hörcsögöm van :)

Köntösöm is van.. :) Hát nem tudom, végül azt mondtam, ha nem kapok semmit az sem baj.

2013. dec. 14. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!