Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Elég szegény karácsonyunk...

Elég szegény karácsonyunk lesz mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 gyermekem van(kislány,18 hós)és úton a 2.baba 34.hetes vagyok.Minden okom meglenne az örömre de sajnos történt jo pár gond.Nem vtunk sose szegények de jómóduak sem...a karácsonyra már rég gyüjtögettem nagyon jo kis ajándékokat néztem ki...de sajnos minden összejött:egy kedves rokon kölcsönkért 150.000et(igen,igen mi vtunk hülyék de megszántuk)azt mondta visszaadja kariig de hát ...én beteg lettem sajnos kórházba kerültem oda is kellett a pénz.nos ilyen szegény karink sose volt még.összesen 200.000 ft ment igy el-rokon,kórház,meg még közben a gyerek is beteg lett-amit nagyon megérzünk...igy alig tudok ajándékot venni(a lányomnak csak két ajándéka lesz:egy fisher price labda plusz egy tanuló kukac,a férjemnek még ennél is kevesebbet tudok venni (egy 5000ft os parfümöt)nagyon sajnálom de ez van...és még ott a vacsi is ...tudom a szeretet a lényeg,de nagyon rossz a lelkemnek :(
2014. dec. 3. 18:47
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
88%
Nagy lábon éltek mert amit leírtál egyáltalán nem szegény karácsony. Szegény karácsony nem ott kezdődik h csak parfümöt 5000ért veszel, meg tizenezres fp játékot, te nagyon el vagy tévedve!
2014. dec. 3. 19:52
 22/40 A kérdező kommentje:
a játékok használtak vtak nem 10.000
2014. dec. 3. 20:20
 23/40 A kérdező kommentje:
ö 8000 a kettő
2014. dec. 3. 20:21
 24/40 anonim válasza:
86%

Atyaég, minek a gyereknek 90 ezer ft-os babakonyha???

Hány éves vagy, hogy ilyen éretlenül gondolkodsz?

Kérjetek kölcsön másik rokontól, hogy meg tudd venni ezeket a tök fölösleges, drága ajándékokat, és majd ha a rokonotok megadja a ti pénzeteket, visszaadod abból.

Azt hittem, amikor elolvastam a kérdést a komment nélkül, hogy olyan lesz, hogy nincs pénz ennivalóra, vagy nem tud a kérdező egy szem narancsot venni a gyerekének....

menjél ki az utcára, nézd meg a metró aluljáróban kuporgó, fagyoskodó hajléktalanokat, vagy gondolj az anyaotthonokban élő, falun, mélyszegénységben élő gyerekekre, akiknek nem hogy karácsonyfájuk nem lesz, de valószínű fájuk se fűteni, aztán gondold át még egyszer......

[link]

2014. dec. 3. 20:24
 25/40 anonim válasza:
Én személy szerint azért az anyaotthonban élőket nem sajnálom,ugyanis egy rokonom ott él és ezerszer jobb dolga van mint nekünk egy fizetésből.Rezsit nem fizet.Kaját fizetik neki.Nyaralni viszik őket.Ruházzák őket.Tanulhat,a gyereknek bölcsit sem kell fizetni.Nekünk rezsit nem fizeti senki,kaját se.Nyaralni nem voltunk egyszer sem.Ruhákat se ad a kutya se.
2014. dec. 3. 20:44
 26/40 A kérdező kommentje:
nem tudom hol a francban olvastad a 90.000 ft os babakonyhát...sztem a gyerekbútor azt jelenti h szekrénysor heverő és a többi(ami mellesleg sztem nagyon sokáig kiszolgálta vna)
2014. dec. 3. 20:59
 27/40 anonim ***** válasza:
85%

Jézusom, a kérdésed szerintem kamu és provokáló.

A legtöbb család örülne, ha "csak" ennyi jutna karácsonyra! Te meg itt sírsz, és tőlünk várnál együttérzést??

2014. dec. 3. 21:01
 28/40 A kérdező kommentje:
sajnos láttam már belülről anyaotthont...nem egyet.talán jobban tisztában vagyok az ott uralkodó körülményekkel mint te...nem hinném h rosszabb ember leszek attól h fáj h a lányomnak/férjemnek nem tudok megadni mindent...mondtam már nem vagyok bolond...lehet másnak ezek fejedelmi körülmények megint másnak meg nyomor...a saját környeztetemhez képest ez rettentő szegényes
2014. dec. 3. 21:04
 29/40 A kérdező kommentje:
sem nem kamu sem nem provokatív...de h kiirni nem kellett vna tény és való...am ha itt is felteszek egy kérdést h ki mit vesz karira(nem,nem én tettem fel)akkor mindenki szinte ennél 1000x drágább cuccokat ir...a közvetlen környezetem szintén ennek többszörösét veszik...
2014. dec. 3. 21:06
 30/40 A kérdező kommentje:
Am ilyen baromságokat kitalálni h 90e ftos babakonyha...hazudni nem kéne,hiszen én ilyet sehol nem irtam
2014. dec. 3. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!