Elég szegény karácsonyunk lesz mit tegyek?
Gondold magatokat inkább szerencsésnek.. :)
Sajnos másnak ételre sem futja karácsony este.
Volt hogy nekünk is döcögősre sikerült az ünnep de nem akadtam fel rajta. :) így is boldogok lesztek nyugj :)
1 vagyok.
Egyébként nálunk mindenki 1 ajándékot kap. Meg tehetnénk de nem akarom elkapatni a gyerekeket. És ilyenkor sem méreg drága ajándékot kapnak. Szerintem nem az a fontos mennyit költesz hanem a szándék! :)
Szerintem meg örülj, hogy nem éheztek, és együtt lesz a család, meg ilyenek. Az a lényeg, pláne karácsonykor, nem az ajándékok pénzbeli értéke. Amiket leírtál egyébként sem olyan kevés, hogy keseregni kelljen rajta.
Nekünk 2 éve annyira rosszul alakult az év vége, hogy még ahhoz is kölcsön kellett kérnünk, hogy normálisabb kaját együnk karácsonykor, ajándékot akkor csak a gyerek kapott, egymásnak nem ajándékoztunk. És igazából még ennél is lehetett volna rosszabb. Szóval nem panaszkodom, azóta szerencsére helyre jöttünk.
Szóval szerintem a pozitív dolgokra koncentrálj, ne arra, hogy most pár ezerrel kevesebbet tudtál ajándékra költeni. Az annyira mellékes szerintem.
Szóval egyáltalán nem olyan vészes a helyzetetek
kérlek ne értsetek félre ostoba,elkényeztetett pi.csának,egyszerűen nagyon rossz a lelkemnek h nem vehettem meg a szeretetteimnek mindent amire gyűjtöttünk.
Ha nem lett volna ez akkor a lányom még kapott volna egy gyerekszoba garniturát(90.000),a férjem egy drága,minőségi parfümöt(18.000) illetve egy adidas melegítő szettet(25.000)anyukám meg egy táskát(10.000)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!