Mennyit költötök karácsonyi ajándékokra? Hány százalékát a havi bevételeteknek?
Hm... na lessük:
Van egy anyum, akinek a fizetésem 80%- át kiteszi az ajándék ára, de ez így nem pontos, mivel nem egy fizuból vaszem, hanem október óta spórolok. Ez 80 K. Nem szoktam ennyit költeni, de ez most ilyen, és kész.
Apám kb. 2-3 ezer Ft- ért kap, ami ugye 2-3 %, a barátomé szerinem benne lesz egy 5 ezerben, mire feladom, lehet lesz az 7 is. Hát ennyi.
Havi bevetelem 1500 Ft..zsebpenz:D
en kb. 8-9E-t szoktam kolteni rajuk. (anya, nagyszulok, keresztszuloknek adok ajandekot, meg a legjobb baratnomnek)
Nem bántásból, de mi a nagy fenét lehet 20-20 ezer forintokból venni egy komplett családnak?
Mi ketten élünk, és egy sima vasárnapi bevásárlás a hétre 20 ezert körül van. Pedig teljesen alap, normális dolgokat veszünk. Egy karácsonyi vacsora maga 10 ezer körül van.
Akkor ti mit vesztek, mit esztek és ajándékoztok karácsonykor ennyiből?
a kaja nem volt benne a kérdésben amúgy :D
szerintem akinek kijön 20ezerből több emberre az ad egy bonbont/(olcsó)italt fejenként, és le van tudva.. vagy egy tusfürdő csomag :D persze nem fontos mindig drágát adni, szerencsés aki ennyiből TÉNYLEG jó ajándékokat tud venni, de a többség szerintem csak sablonajándékokat ad ennyiből, minden évben
Sablonajandek ?
Miert kotelezo penzt kolteni vasarolni?
Szerintem az ember akkor szabad ha maga dont.
Jezus szuletesenek unnepe ennyi errol kell hogy szoljon
Tehát 900 ezer a havi bevételetek? Merthogy írod, hogy 16 embernek átlag 5ezres ajándék, plusz kettőtöknek, azaz 18X5000.
Ja, ebből könnyű karácsonyozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!