Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mennyit költötök karácsonyi...

Mennyit költötök karácsonyi ajándékokra? Hány százalékát a havi bevételeteknek?

Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 15:15
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
34%
Minek a bevételből? Majd felveszi az egyszeri magyar a P betűk hitelintézetnél, mert megmutatja, hogy prolinak is lehet nagy karácsonya más pénzén. :)
2014. nov. 25. 16:03
 12/51 anonim válasza:
85%

nincs ajándékozás, mert a karácsonynak nem az a lényege

ha meg örömet szeretnék a másiknak, nem várok karácsonyig, megajándékozom máskor

2014. nov. 25. 16:07
 13/51 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem 60 ezret el fogok költeni ajándékokra.
2014. nov. 25. 16:08
 14/51 anonim ***** válasza:
27%

Egy fillert sem koltunk

Szeretet unnepe nem az ajandekoke az anyagi javake.

Egyszeru vacsora lesz utana jatek kozos tarsas es sajat keszitesu csokitorta.

2014. nov. 25. 16:09
 15/51 anonim ***** válasza:
75%
Ez jó, csak minket kinéznének a rokonok, ha ezzel a szöveggel jönnénk, mert nálunk a nagy családban mindenki vesz ajándékot a másiknak.
2014. nov. 25. 16:12
 16/51 anonim válasza:
74%

nekünk szűkös az ajándékokra félretett pénz..

karácsonyra vagyok kiírva a kislányommal,így neki tettünk félre,plusz a köldökzsinórlevételre,ezért a rokonok azt mondták,nekik a babaajándék. persze jelképesajándékot mindenki kap,de most nem költünk emberenként 6-7ezret,mint szoktuk.

2014. nov. 25. 16:12
 17/51 anonim válasza:
100%
A mi családunk munkásréteg, nem nagy bérekkel, örülünk ha bírunk félretenni. Mi speckó ajándékokat nem veszünk. Összegyűl a család eszünk, vígadunk, mindenki belead egy kis pénzt az ételbe. Karácsonyfát a nagyszülőknél állítunk, hogy a hangulat meglegyen.
2014. nov. 25. 16:15
 18/51 anonim válasza:
53%

Még nem tudom pontosan. Szerintem a fizetésem 100%-át el fogjuk tapsolni idén is.ez azt jelenti, hogy kb. 300 ezer forintot.

2-en vagyunk. Ajándékokra olyan 150-200 ezret szánok, a többi a fa, díszítés, kaja, ital, stb.

A tavalyi megoszlás úgy nézett ki, hogy: 80 ezer volegenyemnek az ajija, 50ezer az én ajim, 35-40 körül az én szüleimnek és az anyóséknak. (anyóséké kicsit több, mert ott öccs is van, nálunk csak én vagyok)

Szerintem idén is hasonló lesz a felállás. :) Imádom a karácsonyt, és mindent megteszek, hogy csodás legyen. :)

2014. nov. 25. 16:21
 19/51 anonim ***** válasza:
43%

A karácsony NEM attól csodás, ha minél drágább ajándékokat adunk egymásnak. Hanem, ha a családtagok szeretettel vannak együtt.

Ajánlom elolvasni Jókai: Melyiket a 9 közül novelláját.

Az a karácsony lényegéről szól.

2014. nov. 25. 16:33
 20/51 anonim ***** válasza:
70%
Mivel amúgy is kell egy új háztartási gép, szerintem idén az lesz az ajándékunk saját magunknak (kb a fizetés 3/4 része, de már gyűjtöttünk rá). Amúgy sem szoktuk túlzásba vinni az ajándékozást, csak apróságokat adunk, bonbont, egy üveg bort, stb, a lényeg úgyis az, hogy együtt legyen a család. A gyerekek kapnak játékot, hogy tudjanak bontogatni.
2014. nov. 25. 16:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!