Mennyit költötök karácsonyi ajándékokra? Hány százalékát a havi bevételeteknek?
nincs ajándékozás, mert a karácsonynak nem az a lényege
ha meg örömet szeretnék a másiknak, nem várok karácsonyig, megajándékozom máskor
Egy fillert sem koltunk
Szeretet unnepe nem az ajandekoke az anyagi javake.
Egyszeru vacsora lesz utana jatek kozos tarsas es sajat keszitesu csokitorta.
nekünk szűkös az ajándékokra félretett pénz..
karácsonyra vagyok kiírva a kislányommal,így neki tettünk félre,plusz a köldökzsinórlevételre,ezért a rokonok azt mondták,nekik a babaajándék. persze jelképesajándékot mindenki kap,de most nem költünk emberenként 6-7ezret,mint szoktuk.
Még nem tudom pontosan. Szerintem a fizetésem 100%-át el fogjuk tapsolni idén is.ez azt jelenti, hogy kb. 300 ezer forintot.
2-en vagyunk. Ajándékokra olyan 150-200 ezret szánok, a többi a fa, díszítés, kaja, ital, stb.
A tavalyi megoszlás úgy nézett ki, hogy: 80 ezer volegenyemnek az ajija, 50ezer az én ajim, 35-40 körül az én szüleimnek és az anyóséknak. (anyóséké kicsit több, mert ott öccs is van, nálunk csak én vagyok)
Szerintem idén is hasonló lesz a felállás. :) Imádom a karácsonyt, és mindent megteszek, hogy csodás legyen. :)
A karácsony NEM attól csodás, ha minél drágább ajándékokat adunk egymásnak. Hanem, ha a családtagok szeretettel vannak együtt.
Ajánlom elolvasni Jókai: Melyiket a 9 közül novelláját.
Az a karácsony lényegéről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!