Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mennyit költötök karácsonyi...

Mennyit költötök karácsonyi ajándékokra? Hány százalékát a havi bevételeteknek?

Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 15:15
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim válasza:
68%
Kb 20.000 ft-ot költünk 6 emberre. Nem csinálunk nagy ügyet ebből, nem azért élünk, hogy az ilyen-olyan ünnepek ürügyén rogyásig szórjuk a pénzt.
2014. nov. 25. 16:36
 22/51 anonim válasza:
75%

Figyi 19-es, a kérdés nem úgy hangzott, hogy: Szerintetek miről szól a Karácsony? Tudnátok esetleg a lényegét boncolgató könyvet ajánlani?

Hanem arról szólt, hogy ki mennyi százalékát költi rá az ünnepre a fizetésének. Én erre valaszoltam. A te véleményed nem releváns ebben az esetben. :)

2014. nov. 25. 16:39
 23/51 anonim ***** válasza:
65%

Van ahol lehet hogy a szeretet ünnepe, de nálunk inkább csak az ajándékozás ünnepe ez...

Kb 70-80ezret költök, 14 emberre. Ami a havi fizum 25%-a. Szóval belefér. Nyilván ha 80ezerből élnék akkor nem költenék ennyit.

2014. nov. 25. 16:55
 24/51 anonim ***** válasza:
71%
Kettőnk fizetésének (ami 7 számjegyű) nagyjából a 80%-át. Egyébként a legtöbb ajándékot már megvettük. Mi általában nem tárgyat, hanem élményt ajánékozunk. A szüleink idén 10 napos utazásokat kapnak, oda, ahova tudjuk, hogy nagyon vágynak. Van, aki koncertjegyet, van, aki színházbérletet, stb. De persze apróságokat is adunk. Szeretjük elcsípni az apró gondolatokat, hogy kinek mire van épp szüksége, és azzal meglepni őt. A felesleges porfogóknak nem vagyunk hívei, így ha hasznos tárgyat nem tudnánk adni (pl. háztartási gépet, amire szükségük van), akkor jönnek az élmények.
2014. nov. 25. 16:55
 25/51 anonim ***** válasza:
70%

Hát, ha azt vesszük, hogy a férjem telefonja a fizetésem fele, peidg jól keresek...

De az már megvan szerencsére, de még egy fél fizetés biztos elmegy majd az ajándékokra. kajára meg ilyesmire nem sokat költök, az ünnepeken a szüleimné, anyósnál kajálunk. Inkáb a szilveszteri piákra, kajákra megy el több pénz.

2014. nov. 25. 16:57
 26/51 anonim ***** válasza:
50%
Én idén gasztroajándékot adok a felnőtteknek. Vackokat nem veszek.
2014. nov. 25. 17:05
 27/51 anonim ***** válasza:
25%

Egy fillert sem koltunk

Szeretet unnepe nem az ajandekoke az anyagi javake.

Egyszeru vacsora lesz utana jatek kozos tarsas es sajat keszitesu csokitorta.

2014. nov. 25. 17:21
 28/51 anonim ***** válasza:
61%

apukámnak whisky ~12.000

tesómnak póló ~5.000

anyukámnak egy könyv talán, de még nem biztos, kb 5.000 lesz szerintem

barátomét meg nem írom le mert lehet nézi az oldalt :D

2014. nov. 25. 17:25
 29/51 anonim ***** válasza:
18%

jasszus azt nem írtam le hány százaléka

kb a 10% lehet de szerintem inkább kevesebb

am meg én is gasztró ajándékot készítek

házi csoki tejkaramalla bonbon izes mézek stb...

szerencsére mindenki szereti ezeket a nyalánkságokat :-)

2014. nov. 25. 17:37
 30/51 anonim ***** válasza:
67%
utolsó előtti vagyok: ez a havi bevételem kb 200%a lesz :D de spórolok már előre szeptembertől kb picit rakok félre mindig
2014. nov. 25. 17:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!