Karacsonyra mennyit fogtok kolteni ajandekokra, tudjatok mar?
Könyvet.Most jön el az az idő, hogy vékony, nagybetűs, egy történetes könyvet, vagy pár oldalas mesekönyvet önállóan tud olvasni. Ez nagy élmény.
Legót, mert abból sosincs elég. Ródlit, ha nincs neki, hátha lesz hó.De ha nem lesz, akkor el kell őt utaztatni szánkózni.
Mikroszkópot, de igazit. Távcsövet, földgömböt.a Budavári Labirintusba.
Korcsolyát. Görkorcsolyát, biciklit.
Sakktáblát.Társas játékot.
Én 5-5 ezer forintot a gyerekeimre, kedvesemre; mamáékra együtt ennyit, bátyámékra családostul annyit, és még a barátainknak összesen kb 8 ezer.Ez kb. 38 ezer ft.
interneten lehet rendelni, ha jól emlékszem, egy szegedi kiadótól névre szóló mesekönyvet: küldesz fényképet a csemetéről plusz néhány kedves sort amit a könyv elejére tesznek. A könyv témáját te választhatod a honlapról és az egész mesébe bele lesz szőve a kisgyerek.
www.nevreszolomese.hu
Lego, kirakó (kb. 500 db), könyv, társasjáték pl. ravensburger labirintus, de a sima változat, rush hour www.compaya.hu oldalon megtalálod. Nem olcsó, de nagyon jó készségfejlesztő és rengeteg feladvány van hozzá, tantrix is jó, ha szereti a fejtörőket, blokus stb.
Nekem hasonló korú fiam és lányom van, ők az ilyen jellegű játékokat kedvelik.
Nem tudom mennyire olvas, de ha szereti a focit, akkor ajánlom a Vad focibanda sorozatot, vagy ha nem akkor a hot dog sorozatot (Thomas Brezina). Szerintem ne egy történetes könyvet vegyél, nálunk azt elsőben olvasták a gyerekek, inkább rövidebb regényeket, de ha nem sokat olvas akkor nagybetűs rövid történeteket az Olvasó Leó sorozatban találsz. Lányom szintén 8 éves, ő az ifjúsági regényeket szereti inkább.
Itt jó áron találsz játékokat pl. lego
www.toystore.hu
vagy a lego márkabolt honlapján
èn idén többre gondoltam, mert ritkán látjuk a családunkat és ilyenkor tudok nekik ajándékot venni.
Anyosómnak egy gyönyörü ágynemü szettet akarok, nyáron együtt nézegettük de az igazán szépek nagyon drágák. arra egy nagyobb összeget fogunk költeni.aposómnak nem tudom még mit.Sógoromnak se tudom még mit.
Anyukáméknak egy vezetéknélküli telefont. tesóméknak valami kicsit mert a gyerekeknek akarok nagyot.Pl unokaöcsém 6 éves és neki egy nagydoboz hot wheel settet veszünk.
Pl egy 8 évesnek egy Carrera autopálya tökéletes ajándék,de nem mindegy mennyit szánsz rá.
senkinek nem veszek semmit. tavaly sem vettem, mert már akkor is munkanélküli voltam. :)
amúgy a kissrácnak valami űrhajós vagy bármi science fiction kacatot vennék a játékboltból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!