Karacsonyra mennyit fogtok kolteni ajandekokra, tudjatok mar?
kb 50.000et.tesók és gyerekeik,párjaik,szülők,nagyszülők,keresztszülők.
De jövőre nem lessz ilyen mert sokban van.Se karácsony,se szülinap,se névnap.Sokban van nagyon.
01:07, miért lenne butaság, hogy valakinek ilyen-olyan okok miatt (munkanélküliség, gyes, stb.) nincs erre kerete? A gondolatmeneted szerint az ajándékvásárlás azért nem költség, mert az ajándékért mi is kapunk ajándékot. Ez csak azért sántít, mert ha nincs pénzem, akkor magamnak sem tudok/tudnék mindenféle cuccokat vásárolni (arról már nem beszélve, hogy nem azért adok ajándékot, hogy én is kapjak, hanem hogy örömet szerezzek), inkább befizetem a csekkeket és élelmet vásárolok.
Mi egyébként (kisfiam tartós beteg, 8. éve gyesen vagyok) csak hasznos ajándékokat veszünk (pl.pizsama, zokni, fehérnemű, 1 új nadrág, ing, lábos, stb.), persze a gyerkőc mindig kap játékot, mesekönyvet. De a rokonoknak, barátoknak régen nem tudunk semmit venni. Nekik sütök süteményeket, annyival is kevesebbet kell dolgozniuk az ünnepek előtt. Mi ennyit tudunk adni és a karácsonyok mégis szépen, szeretetben telnek.
mi a családtagokkal lemondtuk a karácsonyt mivel,mi 2 en vagyunk ők meg 8 an. és a 8 ból ők csak 2 en vesznek ajándékot, nekünk meg 8 nak kellene mikor nem is kapunk 8tól. a másik dolog, volt hogy mipl 6 ezerért vettünk fejenként ők meg csak 2 ért, mi 2 en vagyunk tehár 4 ezret költöttek ránk ,mi meg 48 ezret. na ezért...... és keresztanyámék és gyerekeikről beszélek. szóval lemondtuk.
és csak szülőknek veszünk és egymásnak és a babánknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!