Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 13 és 17 éves fiúk! Ti minek...

13 és 17 éves fiúk! Ti minek örülnétek karácsonyra? Lehetőleg ne túl drága ajándékokra gondoljatok.

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 11:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Egy divatos pulcsi,vagy polo.
2009. nov. 16. 11:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
17éves fiú vagyok, előbb írd le hogy te kinek akarod adni, mert mást lehet adni egy barátnak, vagy ha rokonodról van szó akkor megint más, ha esetleg a fiaidra gondoltál akkor még másabb:D szóval kinek szeretnél ajándékot adni?
2009. nov. 16. 12:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
valami jó könyvnek vagy DVDnek.
2009. nov. 16. 12:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Könyv, dvd, vagy bármi vicces kis kütyü az ajándékboltból.
2009. nov. 16. 12:39
 5/13 A kérdező kommentje:

A 13 éves az öcsém, de külföldön lakik apámmal és alig ismerem, évente 2x látom pár órára.

A 17 éves a férjem öccse, ugyan az a szitu, őt is kb. évente kétszer látjuk.

Köszi a válaszokat. :)

2009. nov. 16. 13:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

na, megint énvagyok, a 17éves fiú:D

én például dvd-nek azért annyira talán nem örülnék, mert érted, drága egy új dvd, netről letölteni meg kb egy óra, és így kicsit felesleges pénzkidobás.. könyveket ritkán olvasok, de ha olyan könyvet találok ami érdekel, annak nagyon tudok örülni:D Szerintem ne vegyél olyan dolgot amibe nagyon benne van. Úgy értem, hogy ha például gitározik, akkor ne vegyél neki mondjuk egy csomag húrt, mert ő jobban ért hozzá, és lehet hogy pont olyat veszel amilyen neki nemjó. Ha nem nagy "divatbzi" pl, akkor szeirntem veszel neki egy jó pulóvert, vagy pólót, akkor annak biztos örülni fog:)

2009. nov. 16. 13:50
 7/13 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy, hogy segítesz. Köszi.

Akkor mégegy kérdés.

Nincs nagyon hobbyra, van egy robogója és a rap zenét szereti. Milyen cuccot vagy kiegészítőt lehet venni neki, ami nem ciki?

2009. nov. 16. 14:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy mostanában főleg a tizenéveseknek a legdrágább cuccok kellenek (gép, playstation, xbox, mp3, stb.)

Most hogy gondolkozok valami olcsó ajándékon, semmi sem jut eszembe, aminek örülnék, egy jó könyv vagy egy jó ruha, de a ruhát azt karácsonykor nem szeretem, mert azt alapból megkapom.

DVD sem jó, mert elég sok a rossz film és pár perc alatt le lehet tölteni a netről.

Maradt a könyv, de abból is olyat kell választani, ami érdekelni a gyereket.

14/F

2009. nov. 16. 19:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi srácok.
2009. nov. 17. 08:08
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
17 vagyokm ruhát utálok ünnepi alkalomra kapni, de egy doboz djarum black nem tul drága, de ünnepi cigi. Már ha dohányzik... Egyébként falom a könyveket, szóval, ha tudod milyen téma érdekli és milyen könvye még nincs a témában akkor az is.
2009. nov. 17. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!