13 és 17 éves fiúk! Ti minek örülnétek karácsonyra? Lehetőleg ne túl drága ajándékokra gondoljatok.
A 13 éves az öcsém, de külföldön lakik apámmal és alig ismerem, évente 2x látom pár órára.
A 17 éves a férjem öccse, ugyan az a szitu, őt is kb. évente kétszer látjuk.
Köszi a válaszokat. :)
na, megint énvagyok, a 17éves fiú:D
én például dvd-nek azért annyira talán nem örülnék, mert érted, drága egy új dvd, netről letölteni meg kb egy óra, és így kicsit felesleges pénzkidobás.. könyveket ritkán olvasok, de ha olyan könyvet találok ami érdekel, annak nagyon tudok örülni:D Szerintem ne vegyél olyan dolgot amibe nagyon benne van. Úgy értem, hogy ha például gitározik, akkor ne vegyél neki mondjuk egy csomag húrt, mert ő jobban ért hozzá, és lehet hogy pont olyat veszel amilyen neki nemjó. Ha nem nagy "divatbzi" pl, akkor szeirntem veszel neki egy jó pulóvert, vagy pólót, akkor annak biztos örülni fog:)
Nagyon aranyos vagy, hogy segítesz. Köszi.
Akkor mégegy kérdés.
Nincs nagyon hobbyra, van egy robogója és a rap zenét szereti. Milyen cuccot vagy kiegészítőt lehet venni neki, ami nem ciki?
Az a baj, hogy mostanában főleg a tizenéveseknek a legdrágább cuccok kellenek (gép, playstation, xbox, mp3, stb.)
Most hogy gondolkozok valami olcsó ajándékon, semmi sem jut eszembe, aminek örülnék, egy jó könyv vagy egy jó ruha, de a ruhát azt karácsonykor nem szeretem, mert azt alapból megkapom.
DVD sem jó, mert elég sok a rossz film és pár perc alatt le lehet tölteni a netről.
Maradt a könyv, de abból is olyat kell választani, ami érdekelni a gyereket.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!