Ki várja már a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Nekem már nagyon karácsonyi hangulatom van ..:) tudjátok már mit kértek ? Vagy mit ajándékoztok a csáldtagoknak , barátoknak ? :)) 15/L2014. okt. 22. 17:34
1/3 anonim válasza:
Én nem várom, mert még épp hogy kihevertem a tavalyit, már nem tudok lépést tartani az idővel. Szerintem kb mindenkinek ugyanazt fogom ajándékozni, amit tavaly. Sőt hozzászoktatom őket, hogy mindig ugyanazt fogják kapni ezentúl és akkor őket sem éri meglepetés, meg nekem sem kell mindig új dolgokat kitalálni.
2/3 anonim válasza:
Én már nagyon várom :3 Pedig még épp, hogy vége az őszi szünetnek, de már most a téliszünetet várom xd
És gondolkodtam, mit kérek, bár úgyse azt kapom sohase, amit akarok, szóval...
16/l
3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen , én is mar a téli szunetet varom :D én altalaba azt szoktam kapni amit kérek!! :) :D
2014. okt. 31. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!