Ki várja már a karácsonyt? Miért szereted, és miért nem? Mit kérsz karácsonyra? Kort és nemet is írjatok, légyszi :D
Én nem igazán szeretem.. Gyerekkoromban oda voltam érte, de eltávolodtunk egymástól a szüleimmel, ezért kicsit kínos és szomorú az ünnep.
21F
Én várom, mert akkor otthon lehetek pár nap szabadságon. Az ajándék nem fontos, nem erről szól.
23/N
Kinőttem már belőle.
Ajándék nem kell, nem is várok. És én sem adok senkinek.
Nem várom a karácsonyt. Tavaly pár nappal szenteste előtt temettem édesanyámat,egyedül maradtam, most úgy érzem: az ünnep engem erre emlékeztet, eléggé fájdalmas.
Ajándékot nem kérek, nem is kapok - sőt, a munkám miatt valószínűleg dolgoznom is kell majd. Persze nem mindegyik karácsonyi napon,de ez épp elég.
Szerencsés, aki családban ünnepelhet, azt gondolom.
:D :D Elkedvetlenítelek, utolsó, nem vagyok kisangyal :D
Sajnálom, akinek előtte halt meg az anyukája :( Elhiszem, hogy nehéz.
Mi sem jövünk ki a szüleimmel, és hiába származom nagy családból, egyetlen tesómat szoktuk elhívni hozzánk. Idén valószínűleg már őt sem. Viszont karácsony előtt van az évfordulónk, másnap pedig lányom születésnapja. 4 éve kaptam a legszebb karácsonyi ajándékot: Megszületett a kislányunk! Velük próbálom meg széppé tenni az ünnepet :)
Nem várom, nekem jó most ebben a pillanatban. De szeretem az ünnepeket. :)
Már nagyjából tudom, kinek mit ajándékozok, én egy aszalógépet és/vagy egy botmixert szeretnék, mert sokszor használnám őket, de nincsenek a háztartásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!