Ki várja már a karácsonyt? Miért szereted, és miért nem? Mit kérsz karácsonyra? Kort és nemet is írjatok, légyszi :D
Várom is és nem is. Gyerekkoromban nagyon jó volt, amíg pici voltam. :)
Aztán valahogy minden karácsony körülre tolódott. Költözés, lakásátalakítás, stb... Mikor páromhoz költöztem, utána fura volt, mert sokszor dolgozott karácsonykor is. ( sofőr). Feljebb már írtam, szüleimmel nagyon eltávolodtunk egymástól. Bár nagy családból származom, egyedül bátyámmal jöttem ki jól. Egy ideje azonban már vele sem. Közben megszületett a lányunk, aki miatt igyekszem nagyon széppé varázsolni :) Viszont nehéz, mert párom is anyós is nyűgnek tartja (pedig ő már nem díszít, nem főz, stb..)
Ajándékok: Mivel nincs munkahelyem ,így nem nagyon tudok venni ajándékokat. Viszont ha tehetném, lányomnak mindent megvennék :D Imádom őt. Én könyveket szeretnék főleg, meg pulcsit, illatszereket, stb. Páromnak még nincs ötletem, mivel nincs ideje semmire :(
Másnak nem szoktunk ajándékozni
Díszítés: csajszim már várja, így az ablakon lesznek matricák,hóspray, egyéb. Talán sikerül szereznem matricafestéket, akkor több dolog kerülhet az ajtók üvegére is, valamint vannak ötleteim, már csak a hozzávalók hiányoznak :)
Sütés-főzés? Tervezem, de majd kiderül, mi lesz belőle... Tavaly pl semmit nem sütöttem, illetve igen, mézeskalácsot, de az szentestére elfogyott :D Viszont az volt az első nyugodt évem, hosszú ideje. Közeli nagyvárosba vittük a gyerkőcöt, mert jó programok voltak. Minden élveztük, nem hívtunk senkit, csak egyszerűen együtt voltunk. Most is hasonlót tervezek :)
Én nagyon várom, főleg azt a részét amikor még szünet előtt kihúzzuk egy kalapból egymás nevét az osztályból és veszünk egymásnak ajándékot :)
Azért szeretem, mert...hát, hóó meg narancsillat és úgy egyszerűen imádom :)
Könyveket kérek :D 14L
Akkor ezekszerint nem csak én gondolkodom ezen már most:D
Úgy mindent várok benne az előkészületektől kezdve,de engem is nagyon idegesít hogy már most leleövik a poént és árulják a szaloncukrot,stb....Imádom hogy televan a város és a bevásárlóközpontok karácsonyfával,na meg ott az adventi vásár is a városházával szembeni részen teli kis faházakkal.
Magán az ünnepnapokon pedig imádom a karácsonyfa,mécsesek illatát,na meg a sütikét...Ülök egy csomó ideig a fa alatt és nézegetem az ajándékaimat,közben megy a tévében a szokásos karácsonyi filmmaraton.
Azt még nem tudom hogy mit kérjek,mostanában bajban vagyok ilyenekkel,mert mindig faggatnak,de amiket igazán szeretnék,pl.laptop,telefon,azokra nincs keret,viszont amire lenne,az meg szinte minden megvan.Na meg még azt is el kell döntenem hogy én mit adjak,mert minden csak a szekrényen porosodik,pénzem meg nincs sok:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!