Szerintetek az normális, ha egy 16 éves fiú nagyon várja a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Rólam lenne szó. Én már egész kis koromtól imádom a karácsonyt és ahogy nagyobb lettem már én is segítettem a készülődésben, karácsonyfa díszítésben, sütésben-főzésben. Aztán 14éves koromtól már november elején-közepén neki állok a készülődésnek, díszeket csinálok, karácsonyi filmeket töltök le, karácsonyi zenéket hallgatok és eszméletlenül várom a 24-ét a szentestét. Bár közelebbi haverjaim is ilyenek (bár nem ilyen szinten) de szerintetek normális, hogy 16 éves fiú létemre ennyire várom és imádom a karácsonyt? Esetleg van más velem egykorú fiú is ezzel?2012. okt. 14. 12:58
1/11 anonim válasza:
nem vagyok veled egykorú, de szimpatikus a hozzáállásod ... maradjon meg benned mindig, mert lehet egyszer te leszel csak a karácsony "motorja" a családban
2/11 anonim válasza:
Ez teljesen normális, és ennek meg kell maradnia benned jó sokáig ahogyan az első is írta. Én is nagyon várom a karácsonyt én november végén szoktam úgymond megbolondulni. Jelenleg a családban én vagyok az aki úgymond megszervezi a szentestét összehívja a családot meg hasonlók. Eddig apukám volt ilyen de ő sajnos már nincs köztünk jó pár éve így én vettem át a helyét, a barátnőm nálam is fanatikusabb ő rá bízom a dekorációk készítését a fa díszítése már 3 éve egy közös program nálunk, sütés főzést a barátnőm csinálja anyukámmal együtt, meg az anyós is beszokott segíteni csak ő mindent otthonról hoz. Tartsd meg a jó szokásod és hangolódj nyugodtan a karira:)
4/11 anonim válasza:
szerintem normális! :D én 19 éves vagyok (bár lány) és szintén így vagyok vele, h már most alig várom a karácsonyt. :D nem győzöm nézni a karácsonyi filmeket. :D
5/11 anonim válasza:
Normális.
Bár én nem készülődök de nagyon várom.
6/11 anonim válasza:
De aranyos vagy! Maradj is ilyen sokáig! Nálunk a pasik (apukám, férjem), csak a nyűgöt látja a karácsonyban, és ez engem nagyon bánt... :(
7/11 anonim válasza:
Ez nem korfüggő :) én egyébként már szeptemberben képes vagyok karácsony-hangulatba kerülni. Maradj ilyen, én sajnos nem ismerek ilyen embert, aki úgy várná a karit, mint te/én :D
16/l
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor úgylátom, hogy ez normális :D
2012. okt. 14. 19:30
10/11 anonim válasza:
Maradj ilyen sokáig! Ha idősebb lennél, még randira is hívnának (:D), szeretem, ha egy pasi nem mint az érzelemmentes fadarab, odaadja 24-én szenteste az ajándékdobozt és bezabál a halászléből, aztán csókolom... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!