Szerintetek normális az a 11 éves gyerek, aki nem szereti a karácsonyt?
Én most vagyok 12,tavaly februárban(vagyis a 2011-es karácsony után) költöztünk anyukám új 'pasijához' mondván,hogy csak pár hónapig maradunk,és még mindig ott lakunk,mindegy ebbe most nem mennék bele..
Szóval a 2012-es karácsonyt már ott nála ünnepeltük,és mivel én egyáltalán nem akartam ide költözni,ezért abszolút elment az egésztől a kedvem,mivel nekünk,amíg ketten voltunk,klassz kis karácsonyi szokásaink voltak,amiket ez az ember egyszerűen hidegen hagy,ezért legszívesebben megfojtanám,de ez most lényegtelen :D
De amúgy mióta rájöttem,hogy vallási irányból ateista vagyok,azóta nagyon nem is látom értelmét ennek a krisztus újjászületéses szarságnak,szóval lehet,hogy az a gyerek is vallási irányzatból látja,hogy a karácsonyt nem szereti annyira.
Bár ettől szerintem még egy normális 11 éves örülne az ajándékoknak,ha magának a karácsonynak nem ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!