Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Az normális, hogy már ilyenkor...

Az normális, hogy már ilyenkor várom a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Vagyis...tudom hogy nem az, de nem vagyok beteg ugye? :-D

De ti nem imádjátok azt a meghitt hangulatot, ahogy esik kint a hó, karácsonyi zenét hallgattok, mézeskalácsos illóolajat párologtattok, ott áll a fa és minden olyan jó!

Én már 1 hónapja karácsonyi zenéket hallgatok, tableten egy élő karácsonyi háttérképem van, karácsonyi illatokat párologtatok (szüleim ki is borultak...) már összeírtam miket kell megvennem a dekorációhoz (majd ezzel kapcsolatban is fogok kérdést kiírni, csak előbb le kell fényképezni házat, hogy mi illene ide :-P ).

Mindig is vártam a karácsonyt már augusztus környékén, de zene,illatosító nem volt... Más is van így?

2014. aug. 4. 19:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
te, én aszondom, szervezz egy karácsonyt most hétvégére! ha egyszer szereted, nincs abban semmi gond!
2014. aug. 5. 09:12
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy beteges lenne, vagy nem normális, de azért nem csak azt lehet várni. Én pl. most azt várom, hogy már ősz legyen, olyan jó illata van akkor a levegőnek, meg az egész hangulata annyira jó, kezdődik a suli, mindennek új füzet illata van, fantasztikus.

Persze a karácsony is jó, de az még odébb van. Meghitt hangulatról nem tudok, hó sem szokott lenni az utóbbi években, de karácsonyos zenét szoktam hallagtani, az nálam nem évszak függő.

2014. aug. 5. 10:39
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! ;-)

Itt a dekorálós kérdés, hátha tud valaki ötletet adni 😆

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__lakberendezes__5963778..

2014. aug. 5. 19:16
 14/17 anonim ***** válasza:
a vége fele a lefényképezni a házat az már kicsit BETEG
2014. aug. 6. 14:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Hm... azt hittem én vagyok csak ennyire bekattanva, minden évben rám tör már nyáron, de most különösen.. és is hallgatok zenéket.. meg karácsonyi illatokat varázsolok ide :))
2014. aug. 8. 14:06
 16/17 rebiikeee válasza:
én is várom :D
2014. aug. 19. 10:07
 17/17 anonim ***** válasza:
na már csak 72 nap :D
2014. okt. 13. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!