Az normális, hogy már ilyenkor várom a karácsonyt?
Vagyis...tudom hogy nem az, de nem vagyok beteg ugye? :-D
De ti nem imádjátok azt a meghitt hangulatot, ahogy esik kint a hó, karácsonyi zenét hallgattok, mézeskalácsos illóolajat párologtattok, ott áll a fa és minden olyan jó!
Én már 1 hónapja karácsonyi zenéket hallgatok, tableten egy élő karácsonyi háttérképem van, karácsonyi illatokat párologtatok (szüleim ki is borultak...) már összeírtam miket kell megvennem a dekorációhoz (majd ezzel kapcsolatban is fogok kérdést kiírni, csak előbb le kell fényképezni házat, hogy mi illene ide :-P ).
Mindig is vártam a karácsonyt már augusztus környékén, de zene,illatosító nem volt... Más is van így?
Nem hiszem, hogy beteges lenne, vagy nem normális, de azért nem csak azt lehet várni. Én pl. most azt várom, hogy már ősz legyen, olyan jó illata van akkor a levegőnek, meg az egész hangulata annyira jó, kezdődik a suli, mindennek új füzet illata van, fantasztikus.
Persze a karácsony is jó, de az még odébb van. Meghitt hangulatról nem tudok, hó sem szokott lenni az utóbbi években, de karácsonyos zenét szoktam hallagtani, az nálam nem évszak függő.
Köszönöm a válaszokat! ;-)
Itt a dekorálós kérdés, hátha tud valaki ötletet adni 😆
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__lakberendezes__5963778..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!