Normális ha néha csak úgy telet meg karácsonyt szeretnék?
Figyelt kérdés
Még így nyáron is néha csak úgy azt szeretném, hogy karácsony legyen, mert az olyan jó mikor a hóba sétálok este , valakivel vagy akár egyedül és karácsonyi hangulat van, majd hazaérek és beülök a meleg kályha elé, forrócsokival stbstb. Most jöttem rá, hogy nem is utálom a telet:D ez most onnan jött, hogy megnéztem egy filmet és nem kifejezetten téli film volt, de volt benne tél is. Normális ez?2014. júl. 5. 14:55
1/6 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi komoly. Én is imádom a karácsonyi időszakot, meg szerintem sokan mások is vannak így ezzel.
De azért nyáron is lehet rengeteg olyan dolgot csinálni, amiért megéri várni és az évben többször már nem lesz rá alkalmad :D Szóval szerintem inkább próbálj a mának élni! ;)
2/6 anonim válasza:
Bocsi, az első mondat végéről lemaradt a "baj" szó.
3/6 anonim válasza:
Nincs vele semmi baj.Én is szoktam néha erre gondolni,de főleg télen arra,hogy milyen jó lenne,ha nyár lenne. :D
4/6 anonim válasza:
Furcsa, de nekem majdnem pontosan fél évvel Kari előtt szokott jönni ez a hangulat, biztos, hogy van ebben valami életciklus dolog.
Olyankor karácsonyi dalokat hallgatok, van egy könyvem is ilyen esetekre, azt olvasgatom, gondolkodom a lakás ezévi Karis díszítésén, az ezévi koszorú elkészítésén. Agyalok. Ez kb 2-3 napig tart, esetleg Karácsonyos filmeket is nézek.
27n , már évek óta tart ez a zizi:)))
5/6 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Így random rámjön az egész feeling. Most is az van :D
6/6 anonim válasza:
Én általában november közepe körül maradok 0% turelemmel és a fejemben már megteremtem magamnak a karácsonyi hangulatot. Amugy idén akkor kezdtem el várni mikor lebontottuk a tavalyi karácsonyfánkat szoval nyugi ,én vagyok a legmániákusabb. Imádom! Nagyon jó egész decemberben a hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!