Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit hozott a Jézuska?

Mit hozott a Jézuska?

Figyelt kérdés
Nálunk pont nem találta el a Jézuska kinek mi kellett volna, mert mindenki cserélt volna a másikkal :D Náltok?
2013. dec. 25. 10:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%
Semmit, még fára se volt pénz. :D
2013. dec. 25. 11:15
 12/26 anonim ***** válasza:
88%
Timberland bakancsot fog hozni a két ünnep között mert cipőt nem mert nélkülem venni. :D
2013. dec. 25. 11:15
 13/26 anonim ***** válasza:
76%
Én mindig megállok az ékszerbolt kirakata elött,csodálni milyen szépek.Most futtába egy hónapja arra jártunk.Párom mindig rángat jól van gyere már.Most nem álltam meg csak oda pislogtam.Hát pont pofon néztem egy nagyon szép fülbevalóval.Annyit mondtam hú az nagyon szép,ő meg melyik ..az..menés tovább.Most megkaptam:))hát köpni nyelni nem tudtam:)
2013. dec. 25. 11:44
 14/26 anonim ***** válasza:
49%

#10 Szomorú :(

Akkor elnézem, ha azt mondod, hogy vallási okból kifolyólag

2013. dec. 25. 11:54
 15/26 anonim válasza:
58%

Apróságokat. Zokni, alsónadrág, tusfürdő-dezodor-borotvahab csomag, csoki, vaniliás Coca Cola, sör :D

Magamat pedig megleptem sok mindennel: iPad, iPhone, Playstation 4, LED TV.

19/F

2013. dec. 25. 12:23
 16/26 anonim ***** válasza:
70%

Tömör fa varródobozt (már volt egy igazából, de már nem férnek el benne a dolgaim:), kézzel kötött sapkát, Lindt bonbonokat és csokit mikulássapkában, vezeték nélküli billentyűzetet és egeret, új porszívót (van hozzá speciális állatszőr-begyűjtő fej, a régivel nagyon megszenvedtünk enélkül:), csinos üveges habfürdőt, gyertyát, és közösen a férjemmel egy olasz bioboltból egy válogatásdobozt kaptunk, különféle olajokkal, tésztákkal, szószokkal.

Ebből én egyedül a billentyűzetről tudtam (azt én akartam magamnak megvenni de a férjem kijelentette hogy akkor kapok azt is tőle, egy jobb minőségűt mint amit kinéztem), a többi viszont telitalálat volt.

2013. dec. 25. 12:55
 17/26 anonim ***** válasza:
70%

egy könyvet és egy ruhát

16l

2013. dec. 25. 13:24
 18/26 anonim ***** válasza:
54%
Nescafe Dolce Gusto kávéfőzőt mellé kapszulákat, espresso kávéfőzőt, kutya formájú párnát :D
2013. dec. 25. 13:41
 19/26 anonim ***** válasza:
39%

nem a Jezuska jon nalunk hanem egymast ajandekozzuk meg.

Vettunk egy csodaszep fat itt ilyenkor mar felaron megy.

A gyerekek kaptak apro dolgokat mi kozossen kaptunk illatos gyertyakat.

nalunk nem az ajandekozas az unnep lenyege es nem is a nagy zabalas.Az unnep a megvalto szuleteserol szol.

Sutottem egy zserbot es gourmeteztunk.

2013. dec. 25. 13:43
 20/26 anonim válasza:
54%
#18 Én is azt akartam venni az anyámnak és meg is vettem :) mindig ijét akart magának «) :)
2013. dec. 25. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!