Mit hozott a Jézuska?
#10 Szomorú :(
Akkor elnézem, ha azt mondod, hogy vallási okból kifolyólag
Apróságokat. Zokni, alsónadrág, tusfürdő-dezodor-borotvahab csomag, csoki, vaniliás Coca Cola, sör :D
Magamat pedig megleptem sok mindennel: iPad, iPhone, Playstation 4, LED TV.
19/F
Tömör fa varródobozt (már volt egy igazából, de már nem férnek el benne a dolgaim:), kézzel kötött sapkát, Lindt bonbonokat és csokit mikulássapkában, vezeték nélküli billentyűzetet és egeret, új porszívót (van hozzá speciális állatszőr-begyűjtő fej, a régivel nagyon megszenvedtünk enélkül:), csinos üveges habfürdőt, gyertyát, és közösen a férjemmel egy olasz bioboltból egy válogatásdobozt kaptunk, különféle olajokkal, tésztákkal, szószokkal.
Ebből én egyedül a billentyűzetről tudtam (azt én akartam magamnak megvenni de a férjem kijelentette hogy akkor kapok azt is tőle, egy jobb minőségűt mint amit kinéztem), a többi viszont telitalálat volt.
nem a Jezuska jon nalunk hanem egymast ajandekozzuk meg.
Vettunk egy csodaszep fat itt ilyenkor mar felaron megy.
A gyerekek kaptak apro dolgokat mi kozossen kaptunk illatos gyertyakat.
nalunk nem az ajandekozas az unnep lenyege es nem is a nagy zabalas.Az unnep a megvalto szuleteserol szol.
Sutottem egy zserbot es gourmeteztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!