Mit hozott a Jézuska?
Figyelt kérdés
:))))
BOLDOG KARÁCSONYT!
2011. dec. 26. 11:44
1/19 anonim válasza:
tojáslikőrt! bulldog karajcsont!
2/19 anonim válasza:
Sok kis apróságot (bögre, lábtyű, körömbizbaszok, fülbevaló), egy köntöst, és ami a lényeg: ebook olvasót :) (egy ilyen szépséget: [link] )
22/L
3/19 anonim válasza:
Ja és Boldog Karácsonyt Neked is :)
4/19 A kérdező kommentje:
nekem is nagy álmom egy ilyen eBook olvasó,használd egészséggel!:D
2011. dec. 26. 12:02
5/19 anonim válasza:
Nagyon szép fülbevalót kaptam, meg kézi naptárt (ennek külön örülök a munkám miatt :D) meg pénzt meg pizsamát meg egy elektromos fogkefét . Sokkal jobb így fogat mosni, nagyon bejön a dolog és a legjobb, hogy nem is számítottam rá :D Persze a pénznek is nagyon örülök, eleget kaptam, hogy vásárolhassak is belőle, de maradjon is későbbre :)
Neked is nagyon boldog karácsonyt!
6/19 A kérdező kommentje:
Imádom az elektromos fogkefét.:)
és köszi!
2011. dec. 26. 12:12
7/19 anonim válasza:
Köszönöm, meglesz! Nővérem írta a saját listájára de végül mindhárman (3an vagyunk testvérek) kaptunk 1et 1et. Nekem egyébként nem is a könyvek ilyen formában történő olvasásához kell, mivel imádom a könyveket fogni, lapozni. Viszont az egyetemen gyakorlatilag minden tárgyamhoz szgépen vannak anyagok, ami nagyon rossz tanuláskor, mivel oda vagyok kötve "". Ezzel viszont tudok ágyból és akárhonnan tanulni!
8/19 anonim válasza:
Apróságokat kaptam és érdekes, hogy talán a koromhoz képest furcsa ilyet mondanom, de inkább annak örülök, hogy adhattam.
9/19 anonim válasza:
Nyűglődést, depizést, idegbajt................
10/19 anonim válasza:
Cluedo-t, parfümöt, könyvet (amit rég megakartam venni), ruhát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!