Karácsonyra gondoltam hogy beöltözöm angyalnak és elmondok egy verset és a család tagjairól pár szót mindha a jézuska küldte volna hogy mit olvassak. Hogy oldjam meg?
18 vagyok
a 4 éves hugom hisz az ilyenekbe és neki szeretném
Jó ötlet ha ezt a fajta dolgot szeretitek..
A verset nem kell megtanulnod..elég ha csinálsz pergament amit egy szép kis szövegel elő veszed a kis zsákból(vagy ahonnan kell ilyenkor) és szépen felolvasod...
Valami olyan szöveggel,hogy a télapó írta és neked el felolvasni.
Ja a pergament kösd át egy szép nagy piros szalaggal..Úgy hatásosabb,olyan mintha tényleg a télapó írta volna..
Ha tudod akkor minden egyes mondat kezdő betűjét cifra betűkkel írd.A gyerekek hinni akarnak a szemüknek is,és ha nem is tudnak olvasni a szép Rajzot látják...Ha szép cifra a betű akkor elhiszik hogy a télapó írta..hiszen csak ő rajzolhatja..nem igaz?
ma 17:52-nek
Kár,hogy nem olvastad végig,hogy mit írt a kérdező..A kis húga 4 éves,és ő még hisz ebben..Amíg hisz benne addig miért kéne elrontani az ünnepet? A kislánynak egy életre szóló élmény lesz,és bizony én is beöltöznék ha lenne kisgyermek a családban..
38/N
Köszönöm a pozítív válaszokat! Amíg hisz az ilyen dolgokba addig "teljesítem" a felnőttek dolgát "hitessük el hogy a mikulás és a jézuska létezik".
A pergamenes az nagyon jó ötlet. hogy fogalmazzem a szöveget?
Pl.:
Kedves xy!
Egész évben figyeltelek és láttam hogy néha jó és néha kicsit eleven voltál! Ezek a jó tulajdnoságaid de kéne xxxxx en változtatnod kicsit.
Vagy valami hasonló?? segítsetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!