Mit hozott a Jézuska?
Figyelt kérdés
:))))
BOLDOG KARÁCSONYT!
2011. dec. 26. 11:44
11/19 anonim válasza:
Hát mi a párommal közösen kaptuk az ajándékokat...vasaló+deszka, pénztárca, fülhallgató, pulóver-ez a 3 a páromtól..komódot kaptunk még.. cukortartót és még a következő napokban lesz valami..
13/19 anonim válasza:
Arany nyaklánc medállal,parfüm,táska,tetápoló,sminklemosókendő,zoknik,sampon,hajhab,hajlakk,szemfesték,még 1 sampon,hajsütővas
14/19 anonim válasza:
Először is: Neked is boldog karácsonyt, kérdező! :)
Én kaptam ruhákat (nadrág, 3 felső, egy öv), pénzt, illatszereket és könyvet. :) Ennyi, igazából ezeket kértem, ezekre van szükségem.
Az ünnepek után lesz még folytatása, apukám vesz nekem egy könyvespolcot - ezt azért utólag, mert nem akartunk az ünnepi tömegben tolongani az IKEA-ban. :)
22/L
15/19 anonim válasza:
Mi a férjemmel most nem csináltuk egymásnak, megvesszük amit kell, de a gyerekek kaptak, és az az öröm, mikor még nem is tudták mi az, csak látták a becsomagolt cuccot, az az ováció minden ajándékkal felért. Miután kinyitották is tetszett :-)
17/19 anonim válasza:
töltőt a laptopomhoz (elromlott), pulcsit, fehérneműt, fülhallgatót, pénzt - ezeket a családtól, a barátomtól egy sapkát és egy gyönyörű soha el nem hervadó rózsát:)
18/19 A kérdező kommentje:
Kaptam egy új fényképezőgépet,mert a másik bekrepált (canon eos 1100d),egy Chanel parfümöt,mert régi álmom,egy hörcsögöt,meg némi zsebpénzt.:D
2012. jan. 1. 00:15
19/19 anonim válasza:
Tudom, hogy 2011-es a kérdés.. de így 2016-ban is boldog karácsonyt mindenkinek!😜🎄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!