Szerintetek elég, hogy egy 12 éves lány zeket kapta? Többi lent
Nem veszitek észre, hogy csak szórakozik?
Semmi nem igaz, csak unatkozik gondolom. Szerintem tök egyértelmű :-) :-) Nekem feldobta az estém, jót röhögtem rajta.
-A 600k-s csávóhoz-
Öcsém, mesélj még, csak tudni akarom mekkora hazugságokra vagy még képes ezek után is...
Anyád, apád mit dolgozik? Hol éltek? stb...
Ha továbbra is ilyen válaszokat írsz(ezalatt azt értem hogy valamilyen úton, módon próbáld meg redukálni az egoizmust a válaszaidban), azt automatikusan ignorálni fogom.
UI: Az előbb elolvasottak alapján (már ha igazak, amit ERŐSEN KÉTLEK) a szüleid k*rvára büszkék lehetnek a fényesre nyalt seggű kisfiukra, aki semmi érdemlegeset nem tett eddig az életben, semmivel nem adta vissza azt amit a szüleitől kapott (mondhatom rohadt nagy ajándék az, ha a szüleid mindennap láthatnak) és a legnagyobb problémája az életben hogy mire költse a kib*szott 600 ezrét! Igazán kíváncsi vagyok mihez kezdenél apuci és anyuci nélkül... Attól még hogy a szomszéd házát is megkapod, még te magad nem érsz többet, nem leszel tőle jobb ember. Látom ti is csak egy olyan család vagytok, akiknél a Karácsony kifejezetten és kizárólag a pénzről szól. Képzelem hogy zajlhat nálatok a szenteste... De erre most nem térek ki.
Gondolom mennyit fogsz abból a (nagy valószínűséggel nem létező) pénzből jótékony célra fordítani... Vagy ilyesmit tőled elvárni túl nagy dolog, igaz? Na, mindegy ha válaszolsz válaszolsz, ha nem, nem! Addig is jót röhögünk rajtad! Kösz, hogy humorossá tetted pár ember estéjét!
#81 Pacsii!
Egyszerűen néhány ember annyira szánalmas, hogy már csak röhögni tudok rajta, mert még azt sem érdemli meg, hogy felhúzzam magam rajta. És kedves..ö..az elsők között lévő, aki 600 kp-t kapott, neked csak azt tudom üzenni, hogy megértjük, hogy ezek a vágyaid, hogy ezeket kaphasd. Tényleg, annyira sajnálom.
Ja és hát, hogy válaszoljak a kérdésre, szerintem ha megteheti, akkor nem sok, de ha nem akkor meg egy baklövés az egész.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!