Szerintetek elég, hogy egy 12 éves lány zeket kapta? Többi lent
na jó reggelt mindenkinek.
jól lepontoztak az irigy magyarok, mert tipikusan a csóró családjuktól semmit nem kaptak, max egy pizsamát :D abból is valami olcsó kínai műszálas vackot, amibe beleizzadtok télen is ! ;)
na de nem érek rá tovább veletek vacakolni vár rám a garázsban a Ferrari megyek beröffentem a luxusautóink motorját, mert már 2 napja nem lett beindítva.
további szép napot
Én kaptam szüleimtől 1000dint,kis kaját,narancs-mandarin..
A barátaimtól is apróságokat..:))
VISZONT én igz is nagzon eléedett vagyok :)
MERT nem az ajándék mennyiságe minősége számíit,hanem hogy hogy adják :D
12 évesnek ztem elég egy alsóbb kategóriájú mobil, mert nem biztos, hogy tud rá rendesen vigyázni - nem azért, mert mindenképpen hülye, hanem mert még gyerek és éretlen... előveszi a suli előtt, hogy telefonáljon, nem takargatja... hát nem biztos, hogy nem támadnak rá, hogy elvegyék tőle a tolvajok... nem azt mondom, hogy ne legyen okostelefon, de vmi kevésbé csúcskategóriás 15 év alatt bőven elég.
A többi sztem teljesen rendben van, látszik, hogy értelme, aranyos kislányod van, mert gondolom, a lányod. Tök jó, hogy szeret olvasni meg társasozni, nem pedig már 12 évesen hajvasalót meg sminkszettet akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!