Szerintetek elég, hogy egy 12 éves lány zeket kapta? Többi lent
19-százalékos elkényesztetett disznónak
Mi a fadzt képzelsz magadról?Tudod kinek mesélgessed hogy mindent megtehetsz!Minálunk a lakhelyemen próbálkoznál balhét keverni!Asszem nagyon hamar vinnének a mentők,ha nem a halottas kocsi.Kit érdekel hogy ki az apád!!!Nem lehet valami nagy fej,ha rendes ember helyett egy elkényesztetett fél roma vágó malacot nevelt!!De tudod mit,fogd a pénzed (már ha van,amit kétlek) sodord össze,és nyomd fel magadnak.
96 kiló.....Olyan hájas a kezed,hogy minálunk ha valakinek ilyen a tenyere,akkor az már az ólban röfög.Úgy hogy csend az arcodnak ameddig megteheted és indulj disznóvágásra
mennyit költhettek mindezekre a szüleid?
én egy laptopot kaptam, arra is a nagyja pénzt én gyűjtöttem össze, szinte két év alatt. és nem rinyáltam, hogy az a sok pénz, amit összegyűjtöttem a karácsonyi ajándékomba ment, nem pedig ingyen megkaptam...
neked meg nem elég ez?
Iphon - nézd, nekem egy szar Nokiám van, amit legalább, ha a földhöz vágok, nem megy szét... ennyi, amivel dicsekedhetek a telefonommal
"egy tok rá" - nekem ott a zsebem :D
a többi meg ráadás, csak azért, mert "nehogy ennyivel maradjon a gyerek" (bár a tok is maga a "ráadás", ha érted :DD
ezzel nem hasonlítgatni akarok, de valaki nem kapja meg a kacsalábon forgó palotát, mégsem írja ki a gyakorira, hogy elég-e ennyi ajándék
más meg hozzá van szokva ahoz, hogy a seggét is kinyalják, és már semmi nem elég neki.
ezt szerettem volna mondani
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!