Hát azt a nyakláncot bármelyik teszkóóó parkolóba meglehet venni a rikácsolós nőtől aki még ágynemű huzatot is ad mellé ajándékba. Anyukádnak meg a strici most adta oda az éves bevételét? Mert ha igen akkor az a fizetés igen karcsú lett.
2013. dec. 25. 02:22
52/89 anonim válasza:
Ezt a pénzes képet az este folyamán sokszor láttam már mindig más próbálkozott vele felvágni..
Most már kérdés tényleg van-e gazdája,vagy az első is kamu volt csak...Bár itt Gyakorin igaz szó/kép alig ha van...
Kérdező: Nagyobb leszel megtanulod talán jobban értékelni a dolgokat és vissza sírod a gyerekkorod...
2013. dec. 25. 05:51
53/89 anonim válasza:
Á, jó lett a reggelem! :D
De egyébként jól elkanyarodtatok a kislány kérdésétől. Figyelj kérdező, a Jézuskától tudakold már meg, hogy mi a fenéért kaptál társasjátékot, meg könyveket, ha úgyis az új iphone-odat fogod nyomkodni, míg meg nem tetszik egy másik telcsi? Felesleges pénzkidobás volt... Vehettek volna belőle még 5 tokot, hogy minden nap új és új köntöst kapjon a telefonod.
2013. dec. 25. 06:38
54/89 anonim válasza:
Miért, mit kéne még? Sokan ennek a töredékét nem kapják, mégsem szólnak egy szót se! Különben is szerintem undorító dolog, hogy csak a pénzről szól sok embernek a karácsony!
2013. dec. 25. 06:50
55/89 anonim válasza:
Előző vagyok. A szüleid nagyon elrontották a nevelésed, ha azt kérdezed, hogy elég-e amit felsoroltál! Majd ha Te keresel magadra és a családodra, akkor jobban megbecsülöd a pénzt és remélem örülni fogsz minden apróságnak!
2013. dec. 25. 07:10
56/89 anonim válasza:
Akik ennyire anyagiasak mint te, azoknak azt kívánom, hogy azon kelljen gondolkozniuk, hogy egyenek, gyógyszert szedjenek, vagy a számláikat fizessék!
2013. dec. 25. 08:37
57/89 anonim válasza:
Ide is megérte benézni.
2013. dec. 25. 09:43
58/89 anonim válasza:
Én 12 vagyok.
Kaptam egy szoknyát, egy ruhácskát, egy melegítőt és egy könyvet.
Ez max 15000...
A tied meg már csak az Iphone vagy 250000...
Én meg vagyok elégedve az ajándékommal, teljes mértékben...
Ajándéknak a családomnak, egyébként 5 féle süteményt készítettem...te meg gondolom, vettél a havi zsebpénzedből valami ajándékot a közértben és nejlonzacskóban a fa aládobtad.
2013. dec. 25. 10:01
59/89 anonim válasza:
Na ez jó vót.Ezért szeressük a gyakorit mert Karácsony tájékán mindig elszaporodnak a trollok.:D Ezt néztem tegnap TV helyettxD Jobb min sitcom xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!