Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek elég, hogy egy 12...

Szerintetek elég, hogy egy 12 éves lány zeket kapta? Többi lent

Figyelt kérdés
Iphone, egy tok rá, pizsama, 4 könyv, egy társas, notesz, pasztel, dezodor

2013. dec. 24. 23:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:
100%
és te mit adsz, vagy adtál nekik? Legalább annyit mondtál nekik, hogy na végre ideadtátok ba*dmeg.
2013. dec. 25. 00:20
 12/89 anonim ***** válasza:
10%

11.

én azzal ajándékoztam meg őket, hogy nap mint nap láthatnak, és velem lehetnek, élvezhetik a társaságom.

és ezt nem EGo-bol mondom, mert rendes gyerek vagyok.

2013. dec. 25. 00:24
 13/89 anonim ***** válasza:
18%

13-mas én pedig szeretlek, miért mondod ezt :P

nézd csak az ajimat :P tök semmiség^^

[link]

2013. dec. 25. 00:25
 14/89 anonim ***** válasza:
19%

most amúgy gondba vagyok, mert nem tudom mire költsem el ezt a rengeteg pénzt... már szinte mondhatni mindenem megvan.

lehet ki is írok egy kérdést mire költsem el a 600 ezret amit karira kaptam.

2013. dec. 25. 00:26
 15/89 anonim ***** válasza:
100%
ja, ha engem kérdeznének mit kaptam és ha kaptam volna 600 ezret meg aranynyakláncot meg s4-et, akkor biztos nem dicsekednék vele senkinek. Nem azért mert nem örülnék, hanem mert elgondolkodnék másnak karácsonyfára se futja, és szégyellném magam hogy így kinyalták a seggem. Na meg ha elmész az osztályba, és kérdezik mit kaptál elkezded ezeket sorolni, simán kiközösíthetnek. Ismerek olyat aki a 2-es bizonyítványra kapott egy BMW-t pár éve, azóta is azzal cikizik, hogy anyuci meg apuci a seggealá rakta egy 2-esért.
2013. dec. 25. 00:27
 16/89 anonim ***** válasza:
82%

"én azzal ajándékoztam meg őket, hogy nap mint nap láthatnak, és velem lehetnek, élvezhetik a társaságom.

és ezt nem EGo-bol mondom, mert rendes gyerek vagyok."

Ez aztán jóleshet a szülőnek. Mindennap láthat engem... gondolj bele ha nem lennél gazdagabbak lennének 700 ezer forinttal :) Nem hiszem, hogy annyira örülnek, hogy vagy. Vagy mi vagy te? Egy rossz szó és világgá mész és akkor nem láthatnak?

2013. dec. 25. 00:29
 17/89 anonim ***** válasza:
14%
jó tanuló vagyok a suliba és jó sportoló, kint van a suliba a falon a képem is ahogy mosolygok. büszkék rám, ennyi.
2013. dec. 25. 00:30
 18/89 anonim ***** válasza:
15%

majd szeretnék én is egy BMW-t, jövőre kezdem a kreszt, de nem akarom én fizetni nagyi mondta ők kifizetik nekem az összes jogsimat amit csak akarok majd csinálni. szóval ez már le van zsírozva.

faternak most kezdtem pedzegetni, hogy mit szólna egy ilyen BMW-hez.

Persze nem új lesz nekem csak ilyen 1 milliós kategória.

2013. dec. 25. 00:32
 19/89 anonim ***** válasza:
100%
Mit mutogatod itt a hiteleteket?
2013. dec. 25. 00:34
 20/89 anonim ***** válasza:
79%
Mekkora szanalmas vagy te 600ezres xddd latszik hohy nagy kamu, sztem meg nem kaptalnsemmit es ezert irod ezt le mindenhova xd
2013. dec. 25. 00:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!