Miért nem olyan ajándékot kaptam mint amilyenre számítottam?
Figyelt kérdés
Üdv! Boldog karácsonyt! Tudom, hogy a karácsony nem az ajándékokról szól, és végülis örülök annak amit kaptam. De többre számítottam. Eddig mindig kaptam egy drágább, jobb ajándékot amolyan "nagy" ajándékot és mellé több kicsit. Pl karórát, ps2-t (kb 6 éve), telefont, a tesóm tabletet stb. és ezek mellé kisebbeket. Most pedig pár pólót, sapkát sálat kesztyüt, illatszercsomagot, egy fülhallgatót (3000 ft) és egy vékony könyvet. Persze nem az ár a lényeg meg valakinek ennyi sincs, csak megtehetnék a szüleim (anyagilag), hogy jobb ajándékot is kapjak. Számítottam egy xbox 360-ra vagy ps3-ra, kérdezgettek is, hogy melyik a jobb konzol, melyiknek örülnék jobban, szinte már biztos voltam benne, hogy kapok erre nem. Nem vagyok nagyravágyó csak a régebbi ajándékok miatt jobbra számítottam. Miért lehet, hogy mégse kaptam nagy ajándékot? Így olyan hiányérzetem van.:/ 14/f2013. dec. 24. 21:17
21/21 anonim válasza:
Mikor én enyi idős voltam akkor
vettem magamnak a ps2őt. Szoval sajnos törödj bele. Visszont nem vagy màr kicsi kezdj el gyűjteni,énis ezt csinàtam. hajrá: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!