Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom tegnap benyúlt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom tegnap benyúlt a popómba, úgy, hogy nem is számítottam rá, most szakítsak?

Figyelt kérdés
Tegnap a barátom hátulról csinálta, de először ugy mint máskor, aztán egyszer csak belém nyult, ami teljesen váratlanul ért, és kissé fájt is. Ez után tegnap hazaküldtem, de most mit csináljak?
2013. aug. 6. 13:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%

Miért kéne szakítani ezért?? :o

Nem értem...

2013. aug. 6. 13:45
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Most nyúlj be te, az ő popijába!
 3/15 anonim ***** válasza:
facepalm
 4/15 Bummer ***** válasza:
88%
Ezt ott jelezni kellett volna, hogy ilyet légyszíves ne tegyél többet azt kész. Normális kapcsolatban ezt kb. azonnal le lehet tudni azt minden megy tovább. De ha már ezért azon gondolkozol egyáltalán hogy szakíts-e, akkor ott több a baj a kapcsolatban. (mindegy mit hiszel, egyértelmű)
2013. aug. 6. 13:46
 5/15 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, hogy te ezt nem szeretnéd és ennyi. Nem kell ezért szakítani. Gondolom nem beszéltetek róla, hogy mit szabad, s mit nem.
2013. aug. 6. 13:46
 6/15 anonim ***** válasza:
esetleg csak jót akart, valami izgit, kíváncsi volt, tetszik-e neked, erre te hazaküldöd és szakítani akarsz vele... gratulálok, itt tényleg más gondok vannak
2013. aug. 6. 13:51
 7/15 anonim ***** válasza:
hát, akinek ennyi esze van, az ne szexeljen.. nem ám elmondanád neki, hogy mivan, nem inkább menjen haza..
2013. aug. 6. 13:52
 8/15 anonim ***** válasza:
Amikor a barátnőid megkérdezik miért szakítottatok mondd majd el nekik, hogy azért mert benyúlt a popódba...
2013. aug. 6. 13:52
 9/15 anonim ***** válasza:
És le is nyalta?
2013. aug. 6. 13:55
 10/15 anonim ***** válasza:

ezt nevezem én igaz szerelemnek...

mond meg hogy nem volt jó,kész

2013. aug. 6. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!