Szerintetek is értelmetlenség, hogy apa csak 24 -én engedi feldíszíteni a fát?
Figyelt kérdés
Mi baja lehet azzal, hogy 22-23-án díszítjük?Tegnap emiatt volt veszekedés.Apa azt mondja, hogy 24-én kell mert akkor van Szenteste,anya meg azt, hogy nem érti az önfejűsködését ebben a dologban, a karácsony a gyerekekről szól és nem apa akaratáról.2013. dec. 23. 11:16
21/25 anonim válasza:
Én nem tudom, nincs is még fám. Egyáltalán nincs Karácsony hangulatom. Nekem nem is kéne fa idén.
22/25 anonim válasza:
Szerintem sem értelmetlenség,mert 24.-én szokás.
23/25 anonim válasza:
24-n szokás, de azért apád is lehetne rugalmasabb...
24/25 anonim válasza:
24-én szokás. Amióta külön költöztem szüleimtől, mini fenyőt szoktam állítani 15-20 környékén, amikor utoljára "itthon" vagyok és utána szüleimmel "otthon" pedig a családdal.
Ha nagy a Karácsonyi hangulatom, akkor ajándékcsomagolás, ajándék készítés vagy Karácsonyfadísz-készítés van porondon. Hozzáteszem, elég kreatív vagyok.
25/25 anonim válasza:
Nem értelmetlenség.Akkor szokás.Mi is akkor díszítjük.De ezért igazán nem éri meg veszekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!