Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tuningoljam kicsit az önbizalmam?
Sziasztok!
Remélem nem lesz túl hosszú a történet, de megpróbálok mindent beleírni amiről úgy gondolom, hogy fontos...
Szóval kezdjük ott, hogy 15 éves lány vagyok , még nem volt barátom, de ez nem zavar, mert tudom, hogy van még idő erre.
Viszont az önbizalmam egy kicsit kezd alábbhagyni. Az ismerőseim nagy többsége már túl van egy csomó fiún\lányon és én attól félek , hogy ha oda kerül a sor ,akkor a végén csalódni fogok ,mert én nem vágyom rövid kis laza kapcsolatokra, ezért nem is bánom, hogy még nem volt barátom. Tudom fiatal vagyok még és ráadásul mit nekem 15 évesen pofára esni. Nekem ugyanis nem jön be az, ha manapság valaki kéthetente váltogatja a párját, akit nem is nagyon szeret csak, hogy legyek mégiscsak ..
Viszont igazából nem is az önbizalmam hagyott alább csak, hogyan fogalmazzam meg? Attól félek, hogy ha lesz is a jövőben egy kapcsolatom az ilyen lesz és akkor koppanok, mert nem szeretnék tömérdek barátot, annak semmi értelme..
Szóval a kérdés, hogy igazából mivel nyugtassam magam, vagy hogyan tudnám kicsit a félelmemet csillapítani??
Köszönöm előre is a válaszokat!!
Hasonló cipőben járok én is, csak már 25 éves vagyok :) Igaz nekem volt már több barátnőm is, de eddig javarészt csalódást jelentettek.
Amit én eddig leszűrtem a kapcsolataimból, hogy aki nem érdemli meg, azon nem kell bánkódni, általuk fejlődsz, okulsz a későbbiekre.
Tudom, hogy a korosztályod milyen, nap mint nap látom az utcán, a tömegközlekedésen, a rokonaimnál. Nem vagy könnyű helyzetben, ha tényleg arra vágysz, hogy egy normális, kedves, éretten gondolkodó fiút találj. Azonban nem lehetetlen, csak türelmesen várnod kell és meg fogod lelni. Görcsölni nem szabad rajta, azzal semmire sem fogsz menni. Legyél nyugodt és hagyd, hogy a leendő fiú kimutathassa a szeretetét.
Visszatérve a bevezetőmre, én már megtaláltam azt a lányt, akibe mai napig szerelmes vagyok, mert annyira olyan akire mindig is vágytam. Más kérdés, hogy miután megtudtam, számára csak egy laza kapcsolat a cél velem, szakítottunk.
Köszönöm a válaszokat! [második: majd megpróbálom,kösz a tippet xD]
Utolsó:: Tudom, hogy nem lehetetlen és éppen ezért próbálok türelmes lenni,meg amint mondtam 15 évesen nem is akarnám elsietni a dolgokat,mert erre van még időm.. :)
Amúgy sajnálom amit leírtál utolsó mondatba , remélem te is megtalálod a hozzád valót!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!